Nevíte jak mám z W2k odinstalovat Service Pack 3?
Printable View
Nevíte jak mám z W2k odinstalovat Service Pack 3?
normálně add/remove...pokud jsi ale dal neukládat starou konfiguraci tak už to neodinstaluješ... :?
zkus přeinstalovat windows z windows, to by mohlo zabrat
btw nechápu proč nechceš sp3, samotné win2k nejou moc bezpečné
Protože když nabootujou woknousy tak na mě vybíhaj okna s odesláním odpovědí na přijaté e-maily. Když chci vypnout kompl tak mi tam vylítne 2x "ukončování programu DIALOG BOX DEMO" a teprve pak se to uráčí vypnout. To mi předtim SP3 nedělalo :cry:
ten outlook bych nějak přenastavil a u toho dilaog box demo bych se koukl do programů po spuštění a pak bych v REGISTERCLEANER vymazal tu blbost v registrech i v po spuštěníCitace:
Původně odeslal Dj Google
To je pekna kravina odstanovat SP kvuli takove blbosti.
Ses si jistej ze je to fakt tim SP3??
no to je tutovka
Musím Tě zklamat - ani pokud zatrhneš při instalaci SP volbu "backup...", tak není možné nový SP odinstalovat, resp. vrátit systém do stavu před SP. V nejlepším případě se podaří ho dostat do stavu, kdy se "tváří", že je odinstalován. Tahle volba je psychickou berličkou - některé (a povětšinou důležité) součásti se nevrátí (manuálně je vrátit nejde - jiné verze), to co se novějším SP podělalo, to se také nenapraví. Tohle platí ve 100 procentech, to že uninstall SP občas projede bez chyb nic neznamená - stačí se podívat na verze souborů, případně do servisů...Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Takže - pokud Vám záleží na tom, jestli po aplikaci nového SP bude všechno OK, vytvářejte image systémového disku. Zálohování v SP je zbytečnou ztrátou času... (platí pro WinNT/W2K/WinXP v plném rozsahu)
Urcite to nie je tym SP3. Radsej by si mal najst a odstranit vsetok spyware ;D