Ovlivnuji ruzna pismenka moznost pretaktovani? (napr. verze SPMW je lepsi nez XPMW nebo naopak) Je v tom nejaka zakonitost?
Printable View
Ovlivnuji ruzna pismenka moznost pretaktovani? (napr. verze SPMW je lepsi nez XPMW nebo naopak) Je v tom nejaka zakonitost?
Dost lidi ji v tom hleda, ale ja myslim ze je to dost individualni...
ja si taky myslim ze je to otazka kus od kusu.
ja by som skusil XPMW. :wink:
Možno ani nie, ale procesory z takzvanej horšej série majú pravdepodobnosť na max OC podstatne nižšiu...Citace:
Původně odeslal blackmiky
...samotne ani nie, skor v spojitosti s datumom vyrobyCitace:
Původně odeslal blackmiky
...ale aj tak je to fakt dost individualne :!:
ber cokolvek co je down z 2800+
...pisem to uz X-ty krat - ten udajny DOWNGRAD je uplny nezmysel, bude sa tu o tom este dlho polemizovat - bohuzial o tych cislach 25,26,27a28 sa asi nikdy pravdu nedozvieme :!:Citace:
Původně odeslal Vorlon
Ako potom vysvetlis ze VPMW co mal GABO a este niekto iny tu na fore ktore boli down z 2500+ isli velmi zle taktovat a teraz tu ma jeden clovek VPMW down z 2800+ ktory ide taktovat super?
pri DUT3C to cislo z coho je procak down nemalo moc zmysel, ale pri DLT3C uz ma!
Je to iba nahoda.
NO cim dalej tym viac sa zacina potvrdzovat ze najlebsie kusky spoznas podla farby jadra. Vraj najlebsie su biele jadra tiahnuce trosku do ruzova !!
Nemate nekdo nejakej strucnej prehled nejlepsich serii, ktery se daj sehnat poporade podle taktovatelnosti, neco jako tady hazel Marty o Palominach..?
Keby si trochu hladal, tak by si aj nasiel :wink:Citace:
Původně odeslal KUBA
Je to tu : http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp/
...ja sa s tebou nebudem o tom hádať ->ja mám údajný fackgrade 2500+ a ide lepšie taktovať jak niektoré údajné fackgrady 2800+Citace:
Původně odeslal Vorlon
...prečo si myslíš, že tvorcovia toho skriptu na identifikáciu Athlonov odstranili ten fackgrade ??? lebo nechcú zo seba robiť blbcov :!:
Lidi???A co TPMW???Sem se dnes dival a mam tam AXA1700DUT3C JIUHB0309TPMW... ???
2Spyker: ...tak sa rozhodni mas TPMW alebo TMPW :?: ale si myslim ze to bude TPMW :arrow: ale to si tu zatial jediny :wink:
KUA,TPMW ??? Ty fole,si me zmat,ja tam snad polezu znova......Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Jo!Mam TPMW......to sem tu fakt jedinej???
...zatial ano :wink: nikto iny tu TPMW neprezentoval :wink:
Ty fole,ja mam strach :-oCitace:
...Bu-Bu-Bu ;D ;D ;D ;D
...skoda, ze si taky lenivy :roll: sudiac podla pristupu k "sundavaniu" chladica :arrow: mohol by si skusit zadratovat socket a skusit max toho TPMW :wink:
To ne,dat za par tejdnu mam novou fosnu,takze z toho snad aspon 2000mhz vytahnu :-) Ty jako myslis,ze newim,jak se sundav hladic??? :lol:Citace:
...nemyslel som, ze nevies dat dole chladic, ale ze sa ti nebude chciet hrat s dratovanim aby si skusil maximum toho tvojho CPU, uz je ti to jasne ??? :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
JE,ale ja tady vo tom vubec nic newim,s mou sikovnosti bych este poslal proc do věčných lovišť,radši ne ;DCitace:
...no a vo-vo-vo tom to jeee ;D o tomto som pisal od zaciatku :roll:Citace:
Původně odeslal SPYKER