Je mi uplne jasne, ze tato seria ma defaultne napatie 1.5V. Ale zaujimalo by ma preco mi viacere diagnosticke softy hovoria, ze ma default 1.65? Som z toho dost jelen. :eek:
Printable View
Je mi uplne jasne, ze tato seria ma defaultne napatie 1.5V. Ale zaujimalo by ma preco mi viacere diagnosticke softy hovoria, ze ma default 1.65? Som z toho dost jelen. :eek:
...odpoved ti nedam, ale aj ja som si vsimol, ze napr. Sandra2003 mi tiez napise default voltage 1.65V :?
No jo,mas pravdu,me taky ukazuje 1.65V......Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
ja si myslim ze povodne plany boli take ze thb 1700 mali by byt na 1.65 V ale potom ked zacali downgradowat procesory vyssich frekvenci na thb 1700 zistili ze idu stabilne aj na 1.5 V. Moj ide tiez default na 1.5 V. to je ale len moja domienka :oops: .
...tiez to moze byt len "bug" softwaru :?Citace:
Původně odeslal hr
kazdopadne by ti mal ist na tej frekvencii z ktorej je down pri tych 1.65V
Na sandru sa nespoliiehajte. najlepšie je si to mrknuť biose.
Tych 1,65 pise podla mna kazdemu..
Tak jak vravi GABO.
tiez mi v sandre pise 1.65 V ale moze to byt ze plany boli ine a nakoniec to dopadlo uplne inak. v biose mam tiez default 1.5 V a aj ine testovacie programy mi hlasia 1.5 V a nejake drobne. na druhej strane pri mojej doske s tymto procikom si nemozem byt uz nicim isty ked mi ho tam hadze ako unknown cpu type. :?
no me to nepise 1,65 V, me to pise vsude stejne 1,52 V, asi deska to tak rozvadi, bo i pri starem procaku sem mel +0,02-0,03 V no a vlastne i pri jinem zdroji takze asi tak
Sandra zisti podla registrov aky proc mate a nahodi hodnotu, ktoru ma uvedenu v databaze a v pripade T-Breda BO to je stale 1.65v
Ine u neho nepozna... pri dalsom update to zrejme opravia.
tak to mi potom vysvetli co to ma znamenat u me, hehe ne ze by na tom nejak zalezelo ale... ;D , mam sandru 2003 stejne jako vy, nebo snad ne ?Citace:
Původně odeslal Semik
jj
Ale 1.5v neni standard pre AMD T-bredy BO. To bolo mozno pre AO.
V dobe kedy sandra03 vysla este DLT3Cka neboli,,, (takze ani 1.5v)
Oni se nebavej o napeti ktery sandra cte z cidla nebo odkud, ale o tom jaky je napsany u popisu procesoru, kde je psany model, revize, frekvence a i napeti, tam ja 1.65VCitace:
Původně odeslal Aken