Potřeboval bych pomoct s odemknutím multiplikátoru a Celeronu 600 (myslim že má jádro Coopermine) nebo boradit jak u něj zvíšit voltage, abych z něj udělal 900 (nebo víc :-)) Uvítám každou pomoc.
Předem díky Genza
Printable View
Potřeboval bych pomoct s odemknutím multiplikátoru a Celeronu 600 (myslim že má jádro Coopermine) nebo boradit jak u něj zvíšit voltage, abych z něj udělal 900 (nebo víc :-)) Uvítám každou pomoc.
Předem díky Genza
u intelu nejde a nepujde menit multiplikator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Genza
zvyseni voltaze jedine podle Paolova navodu ale musis hledat link si nepamatuju.
Povedlo se mi udělat stabilní procesor 600@900, ale vyskytl se odpor od RAMky. Je to certifikovaná 133Mhz ale na 100Mhz se okamžitě zahltí a spadne. Nevím co s tim, zatím jede na 83Mhz v pohodě, ale na sto prostě ne. Potřbuju pomoc mám desku od Gigabytu bez jakéhokoli ovládání napětí, procesor jsem musel drátovat. Prosím o pomoc.
jestli je to opravdu 133MHz pamet (vis to na 100%?),tak na 100MHz musi svihat jak z praku! jestli to neni preci jenom tim procakem. trochu nechapu "ale na 100Mhz se okamžitě zahltí a spadne" to vypada jak?zkousels to i s jinou ramkou?Citace:
Původně odeslal Genza
jj ak je to normalna 133 tak take bezne chodia na 150, 100MHz je brnkacka, takze si pozri casovanie a hlavne ten proc, lebo ramkou to nebude :wink:Citace:
Původně odeslal daso
Ta pamat moze byt vadna - nie je to nic neobvykle ;D Ked som kupil Tualatin, kupil som aj novu pamat (PC133). Na 133MHz mi to vsak stale padalo. Potom som zistil, ze ta pamat bola blba - na 100MHz este fungovala, ale na 133MHz uz robila chyby.