Schanim modifikovany biosy pro desku QDI Advance 4 a pripadne PCChips M729 aby zvladly disk aspon do 40G.
Nevali se doma nekomu PLS?
Printable View
Schanim modifikovany biosy pro desku QDI Advance 4 a pripadne PCChips M729 aby zvladly disk aspon do 40G.
Nevali se doma nekomu PLS?
M729: Nastavit parametre disku rucne v BIOSe
Advance 4: Poslem ho asi zajtra.
Predem diky!
Uz to tam mas.
Diky MOC! Ted uz ta deska bude zase pouzitelna... ;D
jinak vyrobci disku delaj programky ktery se nahrajou buhvi kam a pak nabootujou a naraz ti v biosu najede disk ok, ale pak nevím jak se toho zbavit :?
Najlepsie sa toho zbavis tak, ze nabootujes z instalacnej diskety prislusneho programu a vacsinou tam byva uninstall. Dalsia metoda je FDISK /MBR, co vsak v spojeni s niecim podobnym moze ohrozit data na disku.
bios ti ten disk porad hlasi spatne, ale ten programek to "najednou" pred bootovanim systemu nastavi "spravne" ... zbavis se toho bud uninstalem (pokud u techto novych utilit je) a nebo proste Fdisk /mbrCitace:
Původně odeslal kidd.hombre
ok přesně to sem si myslel, ale zatim mám na disku dost duležitý věci a málo času. Já sem si tam tu utilitku dal pro to, že mi to ho nacházeli i nový desky jako 33GB měl sem to tak tejden přeplý jumprem a když sem to vypl, tak už to vždycky hlasilo místo 60GB - jen 33GB :? (i na RDA) a tohle jediný pomohlo.(už sem to chtěl reklamovat - možná i budu :-) )