-
maly problem s wireless
Mam bezdratove sitovky 802.11b od Zcomu. Vsechno funguje bez problemu, akorat se obcas (treba jednou za dva dny) stane, ze nejde navazat spojeni, staci ovsem vyndat a zandat sitovku na routeru (mam je USB) a vse hned zase jede. Nekdo mi radil flashnout tam novy firmware pro prism 2.5, jeste jsem se k tomu nedostal, navic se mi nechce flashovat tam neco, co neni primo od vyrobce. Ma nekdo podobnou zkusenost?
-
jpp (jedna pani povidala): Prej kdyz strati spojeni, je potreba ji restartnout (nemusi se restartit celej komp), coz ofsem funguje pod Linuxem, pod woknama nevim. A po X restartech sitofky, kde X je neprimo umerny vykonu PC je potreba restartit celej Linux, jinak zatuhne. Je to (u Linuxu) chyba v ovladacich, takze u woken to muze bejt podobny.
-
jop, vetsinou to pada jeste se zatizenim site. cim visi tim voc to pada.
v linu ifconfig xxxx down / up :)
-
2jezevec: Jo, PRESNE tak se to chova pod woknama. Problem je, ze na strankach zcomu neni zadny novy ovladac :(
-
Já mam XI325 a ta je v pohodě, ale zase má jinou mouchu, když se náhodou stane, že se komp korektně nevypne... vypadne třeba proud, tak po opětovnym náběhu je potřeba kartu vysunout a zasunout a restartovat routovací soft na woknech,..