Ahoj,máte někdo zkušenost s touto konfigurací? Vím že je to šílenost,ale zajímalo by mě jestli to někdo zkoušel a jestli se to alespoň nainstaluje a spustí. Nebo jestli by to šlo s Win 2000. Díky.
Printable View
Ahoj,máte někdo zkušenost s touto konfigurací? Vím že je to šílenost,ale zajímalo by mě jestli to někdo zkoušel a jestli se to alespoň nainstaluje a spustí. Nebo jestli by to šlo s Win 2000. Díky.
blazne :-)
videl jsem WXP na notebooku s P200MMX
XP maji jako min. RAM 128MB
takze pochybuju, ze to pujde vubec nainstalovat....
XP maji min 128?? ja mel za to, ze maji stejne jako W2K minimum 64MB
pojedou oba systémy, ale rychlost mizivá... :roll:
Pokud mas dost mista na swap tak to pujdeCitace:
Původně odeslal xvojta
jj ale priprav se na rychlost svetla ;D . Kazdopadne vypni vsechny graficky hovadinky (ty mam zruseny tak jako tak, akorat to zdrzuje), ale pochybuju, ze pod tim pustis neco jinyho nez notepad :wink: .
Ja som skusal Windows 2000 na mojom 2. pocitaci (P133, 128MB RAM a vtedy som tam mal 80GB Barracudu ATA IV) - fungovalo to celkom pekne :-) Na XPcka zabudni, na Win2K tiez - so 64MB pamate je to nepouzitelne, hlavne ak mas pomaly disk.
O.K. Díky všem,raději to nebudu ani zkoušet.
no to já pamatuju doby gdy sem měl na 486DX4-100 + 4MB a na tom Win95 a fakalo to. A Dukena3D sem pařil taky igdyž na minimum 8MB přes virtuální paměť ve Win 3.11 ;D
mozna to na tech 64mb nepujde nainstalovat, ale kdyz pro instalaci pridas jeste dalsich 64, tj. na celkovych 128, a po uspesne instalaci se vratis zpet k pouze 64mb tak to pojede.
to asi nepujde ja ho mel taky a chtel jsem tam da ME a moc jsem nepochodil (ja mel 32 RAM) takze Xp asi ne
Na 64MB RAM sa da WinXP bez problemov nainstalovat. (odskusane)
Ta rychlost je uz ale druha vec :-)