Dal jsme vyhledávat ale žádný odkaz. Nevíte o něčem.
Je mi jasný že nejlepší bude možná zformátovat ale pořebuju dostat ven jen jednu hru co se nedá odinstalovat. Dík
Printable View
Dal jsme vyhledávat ale žádný odkaz. Nevíte o něčem.
Je mi jasný že nejlepší bude možná zformátovat ale pořebuju dostat ven jen jednu hru co se nedá odinstalovat. Dík
treba system mechanik to umi. mimo jine teda. je to uzasnej kus softu. ja tim poc cistim a jeste se mi snim nic nestalo. na w2k
Ma programek,funguje sqele,menuje se REG CLEANER,napsi to do googlu,urcite ti to neco vyplivne.....Citace:
Původně odeslal Michal Navrátil
jo dík už to stahuju a probnu to
Ten System Mechanic vypadá dobře, projel jsem s tím w2k i wXP a zatím fungujou, zato ten druhý se mi moc nepozdává, jenom sem ho ve w2k pustil, ani jsem nic neměnil a po restartu BSOD, možná náhoda, možná ne :wink: .
ja pouzivam na odstranovanie registrov Lavasoft Ad-aware je to super na odstranovanie registrov po programoch a ma aj inych vela funkcii
8-)
Ja davam jmeno toho souboru do vyhledavace a vyhazuju to rucne. Mozna, ze vysledek neni 100%, ale to podstatny se tim zlikviduje.
lol to jako rucne projizdis 30mega registru jo? nestrasCitace:
Původně odeslal mikus
ad-aware likviduje co vim jen humus od spyware.
Add Remove plus! 2002 :smoke:
Jedine system mechanic!!!!
To urcite ne. Necham si jmeno programu v Regeditu vyhledavat a co mi najde, na to se podivam, jestli je to ono, co je jeste v nejblizsim okoli okolo toho, vyhodim to a necham ho hledat dal, az dojde na konec registru. Netvrdim, ze bych si byl jistej, ze takhle zlikviduju uplne vsechno, ale to podstatny jo. :wink:Citace:
Původně odeslal Glottis
podle me zlikvidujes minimum.
jinak jeste sem nenasel soft co by odstranil i takove sra.cky co zustanu po instalaci hw nasednem vyndani z poce. ono tam pak zustane kdesi treba sitovka a pak to drzkuje ze ip je uz zadana jestli chci prestoi priradit. to same u dalsiho hw. je tam hafo zaznamu o hw kterej uz v poci neni a rucne na to fkt sahat nebudu :) nevite?
Odporucam nastupcu RegCleaneru od toho isteho autora jv16 power tools - vela uzitocnych nastrojov a lepsie cistenie registrov ako RegCleaner.
Stahujte tu http://www.vtoy.fi/jv16/programs/jv16pt_setup.exe
K tematu: jaky soubory tvori fyzicky registry ve W2K a WXP? Jak totiz jinak zazalohovat a pak obnovit?
RegVac ?... (pouzivam pod XP, + adaware + zonealarm a nestezuji si), vse je free
RegVac je jen cleaner, ale nasmerovalo me to na WinRescue, coz je uz zajimavejsi. Dik.Citace:
Původně odeslal johnn
A co Nortona toho nikdo nepouzivate??
Ja jsem s nim velice spokojen....
Ale jo, ale mne jde ted konkretne o zalohu registru a to norton neumi (umi export a to je neco jineho).Citace:
Původně odeslal DAFER
Já četl nadpis že se hledá prog. na čištění registrů ne jejich zálohu...to nevím :(