Zdravím Vás, před tydnem jsem si koupil tento monitor a jsem zněj dost zklamaný :-( , jaké máte zkušenosti s tímto monitorem, dík za odpovědi.
Printable View
Zdravím Vás, před tydnem jsem si koupil tento monitor a jsem zněj dost zklamaný :-( , jaké máte zkušenosti s tímto monitorem, dík za odpovědi.
ja mam ten z horsi edice (E=economic, G=graphic, P=professional) a jsem s nim naprosto spokojen ten p90 sem ale nevidel takze nevym mozna sem moc nenarocny :wink:
No já když zapnu monitor po dlouhé době, tak boky se mě stáhnou a vrch a spodek se mi roztáhne. Volal jsem do servisu a tam mi řekly že když je to do 3 mm a vrátí se to do původní hodnoty do 30 min. tak je to v pořádku. Co na to říkate.
to je normalni, u vsech monitoru je to zmenseny, nez se zahreje
Citace:
Původně odeslal ladvas
.... dyz sem pred casem prolejzal ruzny recenze a vodezvy na tohodle typana, tak vychazel fcelku nahowno a musels narazit na dobrej kousek .... dneska uz je to skoro vobecny pravidlo i pro vostatni znacky, takze z toho nemusis bejt vubec smutnej ;D .. ja sem behem mesice a neco vymenil 3 SyncMastery a sem rozhodnutej, ze i tenhle treti pude, pac me zacina srat ....
to roztahovani/smrstovani je opravdu uplne normalni, dela to valna vetsina monitoru a to i hodne drahejch
mi kdyz je studeny tak je taky scucnuty obraz ale tak za 15 minut se roztahne
ViewSonic stoji posledni dobou za hov.no. Tenhle monitor ma spolubydlici a nada va nej od rana do vecera. uz ho mel na reklamaci. Zacal mu po tydnu celkem piskat a obraz je pri vyssim rozliseni neostry. proste sunt