Jsou desky od MSI s VIA KT 333 dobrý? Jako stabilita,takt atd. ,nebo která deska s KT 333 je dobrá a levná?
Printable View
Jsou desky od MSI s VIA KT 333 dobrý? Jako stabilita,takt atd. ,nebo která deska s KT 333 je dobrá a levná?
radsej zober nforce2, KT333 sa uz neoplati
No je samozrejme ze nForce2 (hlavne dosky kde ide menit napatie chipsetu) su vyhodnejsie...jemu vsak ide asi skor o cenu.
Dobra ak zozenies je este aj stara EPOX 8K3A, tiez dobre su Gigabyte 7VAX, ale to uz prechadzam ku chipsetu KT400.
MSI nie su zle, stabilita je OK.
Spíš mu jde o AGP 3,3V :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
2 Tempest:EpoX je taky super,čili EpoX+KT333 :wink:
Já mám EPoX 8K5A2+ s KT333 a AGP 2X a je skvělá... dostal jsem se na ní s FSB až ke 215 :) někdo dokonce na 225 :o
Bral bych fakt ten EpoX,měl jsem MSI KT3-Ultra2 a vejš jak 166 fsb to nešlo.
A MSI se mi poslední dobou taky moc nelíbí :|
;D zatím nemám tu V5 ,jestli ji budu mít,tak du do Epoxe 8-)
myslím,že budeš spokojenej :wink:
2Katoo: vsak jasan...radil som EPOX....vlastnim a na par absencii je vyborny.
2 Gabo: :wink: ,jasně,od tebe to beru jako radu profíka.
Co si myslíš,je EpoX s KT333 lepší než KT400? (teďkom nemám na mysli AGP 3,3V,ale jen čistý výkon a možnosti přetaktování a stability)
No Epox se zvrhl,špatně se shání s KT333,ale sehnal sem ABIT KD7E,za docela slušný peníz,jestli myslíte,že je to špatná volba,tak dejte vědět
Epox s KT333 je o 1500víc penězů :?
Novej EpoX stojí 3436,- s DPH v CC,starou Ti asi nikdo neprodá,ale ten ABIT snad bude taky super :-)
Pak napiš :wink:
asus je taky velice dobry, sice na 215fsb jeste nemam ale rekord mam 198fsb bez zvyseni napeti a se standartnim chlazenim, s vodnikem je meta 200fsb dosazitelna 8-)
ja mam msi a max fsb jsem mel 183 a stabilne a to mam 266 pameti (na cl2 jedou do 178)
Asus A7V333 radsi ne, mel jsem 3 a vsechny jsem musel reklamovat, maji nejake problemy a hlavne Asus je az NEUVERITELNE vybiravy co se pameti tyce... :roll:
ani ne, sice mi na nem blbly asusem certifikovane nanye ale to bylo podle me nima, zalezi spis kus od kusuCitace:
Původně odeslal Zilla
já mam KT3ultra2 a nemůžu si stěžovatCitace:
Původně odeslal Tempest
Takže v ůvahu přichází epox,abit,msi,asus :arrow: vypadá to,že na OC jdou dobře všechny,hlavně dostat good procak ;D
2Katoo: no podla mna sa EPOX zvrhol hlavne co sa tykalo KT400 - proste uz to nebolo ono ako pri KT333 kde sa poriadne vyhral. S novymi nForce2 je to uz lepsie...
MSI nemá cenu vůbec uvažovat, to je konzumní deska... EPoX aspoň umí měnit vcore a vddr do solidních výšin :) a FSB 180 je málo :roll:
Nemít v kompu jednu 512ku V-data která nejde ani trochu taktit tak jedu na 210 :smoke:
2 GABO:taky se mi zdálo,že to EpoX s tou KT400 moc nedoladil a proto jsem šel raději do Gigabyte :wink:
hehe ja jedu na 200 takze v klidu,no ale pravda,ne kazdemu to tak jede....ted bych koupil jedine neco s AGP/PCI fixem kdyby to byla MSI tak by me to taky moc nevadilo pac stabilni je s co vic potrebujes 8-)Citace:
Původně odeslal Marty