Má ho někdo?Jsem slepej ale nikde tady se o něm nikdo nezmínil.Za 800,- by to mělo cenu pokud chladí pěkně (je stejnej jako hliníkovej bráška).
Printable View
Má ho někdo?Jsem slepej ale nikde tady se o něm nikdo nezmínil.Za 800,- by to mělo cenu pokud chladí pěkně (je stejnej jako hliníkovej bráška).
Nemám s nim zkušenost, ale myslim, že za tu cenu už bude pravděpodobně chladit líp TT Volcano 7.
KOVO ho má, môže Ti o tom čosi povedať...
Je to strašný, jsem 100% zklamanej. Chladí sice trochu líp jak D5TB(TC), ale zhruba stejně jako AMD BOX, kravál ale VĚTŠÍ než AMD BOX (neuvěřitelné), poněkud rezonuje, takže jsem ho musel z jedné strany stáhnout proužkem izolepy (možná by pomohly gumové podložky pod větrák, ale pak by to, že je kovový, bylo tak akorát na h.), otáček mi moje deska píše přes 5500 (!, v czcompu jsem ho kupoval s tím, že má 3500, výrobce píše 4500). Jestli ho někdo chce, prodám ho za 600.- a tímto směle říkám: kdo koupí, prohloupí (jako já).
Tak to není hezké.V nějakym testu byla teplota v zátěži asi o 5st nižší než u D5TC.Kovo je asi spokojenej když nenadává.AMD Box mam na Tuleňovi :lol: a hlasitej neni.
32dB je pre mna dost - hlavne ked TTV9 alebo TTV7 stoja viac len o par korun
No ja som ho vlastnil a skoro som ho vymenil za Tt V7+. Moja rada Nekupovat! - Je dost hlucny a sh**ny... Nasetri a kup V7+...
==========================Citace:
Původně odeslal JeD
no ja som mal spominany d5tb(tc) a snim mi moja 1600XP isla len na 2000+ a to nestabilne pri vacsom loade. ked som kupil medeneho tak som slapal na 2100+ (166FSB) stabilne. problem ale bol s nadmernym hlukom pripominajucim vysavac tak som mu znizil napajanie na 7V co ho vyrazne stisilo ale posla aj stabilita. teraz beham na 2000+.
to na doske ePoX 8k5a pamate twinmos 333,
ps: ak vam to hulaka tak skuste odmontovat tu zbytocnu mrezu cez vetrak ta robi asi 30% hluku.
Dávat přez litr za chladič se mi zdá marnotratný.Navíc nemám důvěru k chladičům s nerovnou základnou.I když je TT moc pěknej.Možná ta 7.