ktora karta poskytne vyssi surovy vykon ?
Printable View
ktora karta poskytne vyssi surovy vykon ?
Pokud surový výkon,pak MX440. Pokud hodláš využívat pixel a vertex.sh.,tak Radeon, ona ta MXka taky p.s. a v.s. nemá :)
JJ,hrubej vykon ma MX440 vetsi...........Citace:
Původně odeslal Noxx
No ale zase třeba UT2003 pojede líp na tom Radeonu.
z těhle dvou je asi radlo lepší, ale na hry bych nebral ani jednu
Nj,technologie dela divy ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
Vertex shader Geforce4 mx 440 ma ! :evil: Pozrite 3 Dmark 2001
Citace:
Původně odeslal hyde
To je hezky,ale podpora Dx 8.1 nejak chybi:)
to je fakt ale ja som iba napisal ze vertex shader ma !
No to jo,to ti nigdo nebere :wink: Ale mezi tady temadvema nahry jedina ATI,jestli hrubej vykon,tak MX440..........Citace:
Původně odeslal hyde
2Hyde: Podle mě Gf4MX nemá vertex shader. To, že ti jede test VShaderu v 3DMarku je způsobeno tím, že vertex shader se dá (narozdíl od pixel shaderu) emulovat pomocí procesoru. Skutečný hw vertex shader však GF4MX nemá.
Mno GF 4 MX nema ani pixel ani vertex shader na 100000%. Hruby vykon MX 440 je vetsi nez 9000 PRO ale ten je mozna dobry tak na DX 6 hry ;). Navic nechapu pro 9000 PRO kdyz 9100 je better a obvykle jeste levnejsi :arrow:
Ja zas hovorim ze vertex shader ma ale to je jedno nepoznam ani jednu dnesnu hru (ut2003 u2 gta3 mafia ) kde by mal radeon 9000pro/9100 vecsi framerate je geforce 4 mx 440 (350/520) ;D
2hyde:
Vertex shader nemá. Emuluje ho procesor. Schválně si pusť 3DMar2k3 a ten ti vypíše verzi Vertex shaderu. Pokud opravdu má (jako že nemá), tak tam bude něco jako v1.1.. Dále - je oprvadu možné, že máš více FPS, ale já mám radší větší kvalitu obrazu (a detaily) než více FPS. Bez vertex a pixel shaderu dnešní hry nevypadají tak dobře jako se všemi shadery. A alespoň já to nehraju kvůli FPS. Shadery tady nejsou kvůli rychlosti ale kvůli efektům, které lze pomocí nich vytvořit.