Podařilo se někomu z vás přetaktovat Xeona? Na kolik a jak?
Printable View
Podařilo se někomu z vás přetaktovat Xeona? Na kolik a jak?
Pochybujem ze dosky na Xeon maju nejaku podporu OC...
to je jedna věc, druhá je ta, že to bude kvůli té větší cache fest topit.
je to prilis drahe na to, aby to slo pretaktovat ;-)
a) Xeony nejsou až tak drahé.
b) Mají cca. stejnou spotřebu jako Pentia 4, ostatně jsou to stejné čipy, liší se jen Vdown režim - ten je u nich pomalejší, ale zase mají nižší požadavek na VID.
Xeon DP nemá větší cache, má stejně jako P4 512kB, navíc má skoro stejné jádroCitace:
Původně odeslal herma
hmmm, no jo no...vim vim....já to bral spíš jako Xeon s např 1MB cache :wink:Citace:
Původně odeslal Kema
No proto se na to vlastně ptám, myslím že Xeony stejně jako P4 mají velký OC potenciál. Chtěl bych to zkusit, ale šlo by to zřejmě pouze hardwarověCitace:
Původně odeslal Rainbow
Xeon DP s 1MB cache tuším ještě nejsou v prodeji, s 1MB L3 cache jsou na trhu jenom Xeony MP, ale ty mají úplně jiné jádro jsou vyráběny 0,18u.Citace:
Původně odeslal herma
Kurnik, takže to vypadá, že s ním nehnu?
Asi nehnes. Ja to zkousel s 1GHz v IBM Intelli Work Station "nevim kolik" a rozhodne se netvaril. Ani o kousicek.Citace:
Původně odeslal Kema
A krom toho, prece jenom jsou trochu drahy na takovyhle skopiciny. :wink:
No štve mě to, protože by měl mít minimálně stejný možnosti OC jako P4 a chtěl jsem si to ověřit.Citace:
Původně odeslal Dawe
A Ty mas nakej Xeon na hrani ? :-)
No aby ne, když se ptám, dokonce dva. :smoke:Citace:
Původně odeslal Dawe
Tak se sakra pochub, ne ? ???Citace:
Původně odeslal Kema
Tak jo, ale ne moc nahlas, abych nevypadal jako chlubílek. Jsou to dva 2,66 DP Xeony na 533MHz bus
Jak jsem slibil na zvuku, jsem zde. 8-)
A kdes je sehnal ? A co MB a RAM ? Do ceho je usadis ?
Huf, tak jsem dorazil. :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
To už mám funkční, jenom to nemám v podpisu, není důležité to zas tak rozhlašovat. Mám v tom giga paměti v DDR 266, deska je to skvostná s dual channel north bridgem, Ultra SCSI 320 řadičem, firewiry a 6x USB a podobné lahůdky včetně PCI-X bus.
Asi zacnu zavidet. :wink: Na strih videa ideal...Citace:
Původně odeslal Kema
Hele, co si takhle prestat hrat na Xchat, ja Ti poslu soukromou zpravu ohledne ty zvukarny a je to.
Tak zustan v ocekavani. :-)