Tak jsem poprve taktoval:-)
takze diky foru tady jsem se rozhodl taky taktovat.Nemam s tim vubec zadne zkusenosti:-)
s nasobicem jsem nic nedelal,jen jsem zvedal fsb a volty.Povedlo se mi z mojeho noveho DUT3C (tusim ,ze SPFW) dostat zatim 11x200/1.8V - 3D mark v poho,hry v poho...jen teploty sileny a prime95 fatal error hned po spusteni >:}
ted jedu 11x182 pri 1.7V(prime stable) a kdyz bylo vcera horko,mel jsem teplotu v sandre 48°C v klidu!!Ve Speedfanu je tech teplot hned nekolik a ja nevim,co znamenaji.Kazdopadne ta nejvyssi mi pri Prime95 ukazuje 61-63°C.Nemam vetranej kejs,jen otevrenej a jedinej vetrak co mam je ten co mam v podpisu :eek:
muzu jeste nejak zvednout vykon?pridat vetraky,volty ,fsb,nasobit jsem zatim nezkouseltakze nevim jestli to jde nebo ne.Videl jsem tu thread o dratkovani ale do toho zatim nejdu ;D
muzete k tomu mit pripominky,rady,navody......?uvital bych ale i tak jsem stastnej,ze mam doma 2GHz ;D ;D ;D
Re: Tak jsem poprve taktoval:-)
Citace:
Původně odeslal dutch3s
takze diky foru tady jsem se rozhodl taky taktovat.Nemam s tim vubec zadne zkusenosti:-)
s nasobicem jsem nic nedelal,jen jsem zvedal fsb a volty.Povedlo se mi z mojeho noveho DUT3C (tusim ,ze SPFW) dostat zatim 11x200/1.8V - 3D mark v poho,hry v poho...jen teploty sileny a prime95 fatal error hned po spusteni >:}
ted jedu 11x182 pri 1.7V(prime stable) a kdyz bylo vcera horko,mel jsem teplotu v sandre 48°C v klidu!!Ve Speedfanu je tech teplot hned nekolik a ja nevim,co znamenaji.Kazdopadne ta nejvyssi mi pri Prime95 ukazuje 61-63°C.Nemam vetranej kejs,jen otevrenej a jedinej vetrak co mam je ten co mam v podpisu :eek:
muzete k tomu mit pripominky,rady,navody......?uvital bych ale i tak jsem stastnej,ze mam doma 2GHz ;D ;D ;D
KUA,muzes mi sem napsat cisilka z procesoru???Cos udelal s PIVem ;D
Re: Tak jsem poprve taktoval:-)
Citace:
Původně odeslal SPYKER
Citace:
Původně odeslal dutch3s
KUA,muzes mi sem napsat cisilka z procesoru???Cos udelal s PIVem ;D
no ja jsem rad,ze jsem to nejak poskladal dohromady:))zkusim se zeptat -=Ondry=-,cuze mi to prodal a kdyz nebude vedet,tak to teda kvuli tobe sundam:)))Ale radsi bych na to nesahal,ja co vezmu do ruky,to jde s*at... ;D
P IV slo i s deskou a pameti z domu za 5000.-,nova deska+ pameti+proc me vysly na 8100.-,takze jsem jen doplatil 3100kc a mam "novej"komp ;D tamta ani nepodporovala ddr...