Takže potřeboval bych poradit mam XP1800+ palomino AROIA taktnutý přez FSB na 2000+ a chtěl bych se zeptat jestli když to odemknu,tak jestlůi z toho ještě něco vymačkám... ??? ???
Printable View
Takže potřeboval bych poradit mam XP1800+ palomino AROIA taktnutý přez FSB na 2000+ a chtěl bych se zeptat jestli když to odemknu,tak jestlůi z toho ještě něco vymačkám... ??? ???
...no pri sucasnych podmienkach /teplota vonku/ a pri tom ako Palomino topi by som bol na tvojom mieste momentalne rad aj s tym XP2000+ :arrow: tym ta nechcem odhovarat od pripadneho o/c :!:
No tie plaomina omnoho viac nezvladali a ked zvladali tak to boli tie z tej vychitanej serie AGOIA !! Takze neviem neviem ci stoho dostanes viac. Na tvojom mieste to predam a idem do 1700+ B0 s nejakou dobrou seriou !!
já jel v pohodě 2200+, ale strašně záleží na kusu
No 1800+ Palomino - hmm zalezi od serie - maximum dosuahnes 2200+ s AGOIA mozno. Normalne by si mal z toho pri adekvatnom chladeni dostat 2000+.
Dik za odpovědi,ale hlavně mi jde o to,jestli bych z něj ještě něco dostal když ho odemknu ??? ??? ,tohle je jen přez FSBcko...
bud rad ze si radCitace:
Původně odeslal valmet
a kolik ze mas stupnu na tom palominu? Ja mam take 1800+ a mam na nem 54-57 C a zda se mi dost...
mam taky palomino 1800+ a mam ho na 1900+,problem jsou u mě paměti SDRAM :? ,ale přišti tyden DDR ;D a tak ho zkusim víc
max teplotu jsem měl při těch vedrech 52°C a kejsu max 27°C
To máš celkem dost já mam teď při otevřený bočnici 40°C a v kejsu 30°C bez zátěže..Citace:
Původně odeslal jnd
Tak jsem zkoušel jen tak hodit tam 2100+ a ono to najelo ;D ,bohužel to bylo nestabilní padly wokna,icq a nešel pustit 3dmark :evil:
Neviem či pomože ale ja som mal agoia 1800+ odomknuty a viac ako 2100+ pri 1.8V som s neho nevymačkal :roll:
Nj,jestli se naseru,tak si koupim 1700+toroughbreda a bude to :DCitace:
Původně odeslal cLiVe
NJ niekdo to tu uz pisal ze ?! :D :D :D :DCitace:
Původně odeslal valmet
Citace:
Původně odeslal cox
Jo to psal,ale už nevim kdo to byl :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal cox