Takze mam 15' LCD Hansol s obrazovkou od Samsungu :-)
Mam otazocku:
Vadia LCDcu repraky v blizlkosti? Nezda sa mi ze by ho nejak rusili...
Printable View
Takze mam 15' LCD Hansol s obrazovkou od Samsungu :-)
Mam otazocku:
Vadia LCDcu repraky v blizlkosti? Nezda sa mi ze by ho nejak rusili...
ne, nevadi
:-) ... Inak ten monitor je super :-)Citace:
Původně odeslal Demostenes
Si si isty ze mas v nom obrazovku od Samsungu? Inac ja som si to tiez myslel, ze Hansol pouziva LCD od Samsungu, lebo napr. moj 19' monitor 900P mal obrazovku od Samsungu, a niekde v cenniku na 17' LCD Hansol bolo napisane ze ma LCD Samsung....Citace:
Původně odeslal Manik
JJ som si isty... Mam na nom nalepku citujem " Better Vision throught , WISE VIEW , SAMSUNG TFT-LCD :-)
Inak tu by som neveril vsetkemu co sa pise.
Napr. Samtron pise ze ma obrazovku od Samsungu a ked ich postavis vedla seba (relativne rovnocenne modely) tak ten Samtron ma ocividne horsi obraz. Dokonca tak, ze to vidi aj laik.
Obrazovka zjavne nie je vsetko. Asi bude zalezat aj na elektronike + kabel... Alebo sa do Samtronov&Co. davaju obrazovky horsej kvality?
Mal som moznost vydiet v akcii Samsung, rovnakej velkosti a obraz je rovnaky...Citace:
Původně odeslal Quillin
Jj, ten Samtron je fakt horsi nez original Samsung, skutecne zalezi i na ostatnich vecech a ne jen na obrazovce... ale rekl bych, ze tohle vic plati u CRT nez LCD.Citace:
Původně odeslal Quillin
Tento monitor si chválilo už viacero ľudí, myslím že je dobrý. Gratulujem k dobrej kúpe :-)Citace:
Původně odeslal Manik
Samtron ma nezaujima... Ja mam Hansol a ten je skratka SUPER! :-)Citace:
Původně odeslal wilik
No budem musiet ten Hansol okostovat, zatial mi nebol slovenskym distributorom moc doporucovany, ale lepsie 1 krat vidiet ako 100 krat pocut.