http://members.shaw.ca/northvanmike/page1.html
Fakt povedený :) akorát tam chybí fotky výsledku v provozu :(
Printable View
http://members.shaw.ca/northvanmike/page1.html
Fakt povedený :) akorát tam chybí fotky výsledku v provozu :(
jezisi :eek: :eek: :eek: to je dost vostry ;D ;D takovej homemade eMac
Tak to je dost huste :eek:
Huh :-o Taki to je vostrej mod.....
No nechtěl bych se stim dělat.....
Ale stojí to za to :) A to rozebraný LCD je super :)
Vyzera to pekne, len tych ventilatorov by nemuselo byt tolko ;D Este by to chcelo nejake fotky ci to funguje.
:eek: tak to je fakt pekny.....taky bych neco takovyho bral-na lanparty idealni :wink: , ale ty prace s tim
Podle tech prvnich dvou fotek jsem se lekl, ze to nacpal do vycpany kocky :eek: ;D . Jinak pekny, az na tu zelenou... :roll:
hej když jsem viděl ten LCD tak už jsem myslel že to nacpe do něj
TAk toto fakt nema chybu !! Keby som mal nejaky stary vyradeny 17" monas tak by som sa mozno aj ja dotoho pustil :lol: Ale urcite by som tam nedal tolko vetrakof ktorych tam ma zbytozcne vela !!
:-o :eek: :o tak toto je fakt dobre :o cele PC mat v monitore :!: ;D
me se to teda vubec nelibi, fuj ;D
hmm, docela to 'de, ale nechtěl bych to mít doma, přecejenom kolem monitoru takovej blbostí jako disketovka, a tak, to se mi moc nelibí, ale nápad docela dobrej... 8-)
a to jak ohejbá ten plexík taky docela good.
pěkné ale té práce!
Dobrej napad. Jeste tak mit cas se s tim delat... bomba, docela se mi to libi... mit bych to doma nemusel, ale libi..
Neco podobneho, i kdyz ne tak nabuseny sem videl kdysi v Hypernove od Brave. Kdyz chce nekdo kompl v monitoru, proc si nekoupit iMaca.
To ale nemeni nic na tom ze tohle je to sakra dobra prace ;D
Protoze je to predrazeny shit ;) A to nemluvim o v nulove (mno dobre, nula uplne je, ale je to bida) kompatibilite s PC, coz je v nasich zemepisnych sirkach pomerne dost zasadni.Citace:
Původně odeslal Voice
je to super, ale vadil by mi hucici monitor takze takovy vodnik v tom...to by byl docela mazec :-)
no neco takovyho sem videl uz pred mnoha lety na obrazku v nejakym casopise (CHIP?)
a jednou dokonce i v bazaru - ale to nebyl homemade - to tak proste bylo :o ale byl tam klasickej CRT monitor (jenom trochu vetsi)
ale stejne mi prijde lepsi napad dat LCD rovnou do case misto plexi ;D
a je to taky min pracny..
to je narez
Už jsem viděl celé PC v case, teď celé PC v monitoru, co bude dál???
Celé PC v klávesnici??? Nebo myši??? :lol:
To už tu bylo - vzpomeňme na osmibity :) třeba se nějakej fanda najde co do kejsu od Commodore 64 zabuduje Bartona 3000+ :-o ;DCitace:
Původně odeslal W@ldi
-edit-
to je dobrej nápad.... asi do toho půjdu, ale problém bude se zdrojem... hmmm... až se budu nudit, budem mít taky HC mod :) Ale asi ne s Bartonem ale s nějakým pentiem, řekněme na router.
Fakt pekna vecicka.
Potesilo by nieco take ale tej roboty okolo toho.
Len ta farba mohla bit ina.
Mrkni na muj post s url o stranku drive :wink:Citace:
Původně odeslal W@ldi