Jedna sa o ATHLON 1700XP JIUGB Vyrobeny v 51 tyzdni roku 2002. Poctivo fical na frekvencii 2100 Mhz pri Vcore 1,775 pri teplote cca 39-43, pat mesiacov takmer non stop. Zvlastne je ze stale hreje, ale jednoducho nejde. Co vy na to?
Printable View
Jedna sa o ATHLON 1700XP JIUGB Vyrobeny v 51 tyzdni roku 2002. Poctivo fical na frekvencii 2100 Mhz pri Vcore 1,775 pri teplote cca 39-43, pat mesiacov takmer non stop. Zvlastne je ze stale hreje, ale jednoducho nejde. Co vy na to?
Je na 100% mrtvy ja som mal taky isty problem.Hrial sa ale system nenabiehal.Daj ho reklamovat
Zeby sa zacal prejavovat SNDS aj pri 1,775V? Neskakalo ti napatie CPU nad 1,8V? Ja som napatie znizil na 1,7V - JIUHB.
Takze tu mame SNDS :o
este, ze pouzivam napatie 1.65V 8-)
...no ono mohlo zdochnut aj cokolvek ine-nielen CPU, neskusal si ten procak na nejakom druhom PC ???
čéče nestraš,já do toho svého hulím 1.85V už asi 14 dní ;D nebo déle,už ani nevím.Citace:
Původně odeslal GABO
tak tak, dej ho na reklamačku :arrow: je čas na upgrade cpu :arrow: měl by jsi dostat jiný :DCitace:
Původně odeslal MayoTNM
Kurnik tak teraz som dost v rozpakoch kuaa. Ak to SNDS tak to je zleee kuaa.. ale vyreklamovat by sa to malo dat fpohode !!
No chcelo by to napisat ci to ide v inom stroji...uvidime...ak je to SNDS tak odide zachvilu viacerym ;D a to bude naozaj sranda :o :?
Takže STDS? :wink:
Já myslím že to nebude tak žhavý... ale pouštět do něj 1,775V .. není to zbytečný? Já jedu na 2G při defaultu...
A testoval jsem ho na 2,2V a přežil :)
prezil 15 minut. skus ho takto trapit mesiac.. :roll:Citace:
Původně odeslal Marty
Tak zas tolik odvážnej nejsem :wink:
pocuj, tak ho rychlo vyskusaj na default frekvencii v inej doske, je nas tu viac takych ktori tam davaju 1.775V napr. Cox 2.4Ghz, Marek Sedlar 2.5Ghz 1.85V, ja 2.4Ghz 1.775V.Citace:
Původně odeslal holop
Nerad by som aby zacali masovo odumierat :), to radsej znizim frekvenciu na 2.3Ghz.
Uff prave som sa vratil z rallye jazdy a dobreee bolo - dostal som pomaly SNDS a pri standardnej voltazi ;D . ALe k veci: uz ho hod do inej dosky nech viem/vieme ci znizovat voltaze.
ja to vedel :-)Citace:
Původně odeslal Marty
ja dusim moj na 2ghz pri 1.55V to musi byt v pohode podla mna :?: . Ale vcera poobede som ho musel supnut na 1,7ghz 1.5V lebo kuril ako swina cez 51C, chladic bol uplne vrely, ak chladice na SB,NB a mosfetoch skoro horeli, :? lebo u nas na intraku nam svieti cely den cez okno slnko a je tam ako v sklenniku :evil: , uz sa neviem dockat kym pridem domov, tak to bude coolest 8-), chcelo by to lepsi cooler nejaky medeny, alebo home-made WC...
Mno nezda sa pravdepodobne, ze by sa SNDS prejavilo tak rychlo... a este okamzitym odumretim :eek: (i ked u AMD moze by smrt rychlejsia :-( )
Skorej to bude daco ine......
Ja som svoju 1800 [palomino] odrbal ked som daval chladic :evil: Odlupol som (len) trochu :lol: :arrow: z jadra ;D a uz nefacha a tiez hreje ;D ;D ;D
BTW: Ja mam odlupnuty kusok jadra uz od kupy CPU... A CPU facha v pohode 8-)
Presne, takhle vznikaj famy, nekomu odejde jeden procik z blize neurcenejch pricin a hned je poprask :))Citace:
Původně odeslal Semik
No, ja ked som predaval staruckeho Thunderbirda,Citace:
Původně odeslal Tomashko
tak som odlomil celu jednu stranu :-o :-o :-o die (tu dlhsiu) priamo pred kupujucim ;D ;D ;D
Tak som ho musel dat pekne spatdo kompu ci ide.
Lez, cuduj sa svete, doteraz mu facha na 900@1100 :wink:
Akorat som ze som mu ponukol zlavu :idea: padika :o ;D ;D ;D
Takto sa ma predavat :D
No tak to radsej hodim aj na na tych 2.3GHz ako by mi mal odist taky dobry kusok !! Hoc vela nestoji ale bojim sa ze zase nexitim uz taky dobry kus ktory pojde tak pekne taktit !! A navaic sa 1700+ a 1800+ maju uz stahovat z trhu !Citace:
Původně odeslal Vorlon
Ked myslis.... ale je to trochu predcasne :mweheh:
Ono aj ked ti zacne nieco blbnut tak to neznamena za procak je v haji. Ja som teraz robil pokusy s V11, a myslel som ze to na 2400mhz uz ani nepojde. Ale problem bol asi v pritlaku alebo vo vodivej paste. Mal som tam ASIII a nebolo to bohvie co.
Teraz tam je opet SilverGrease a bezi to na 2400mhz. Silvergrease a V7+ rulez :)
Takze chlapi. Samozrejme som ho skusal aj v inom kompe. Dokonca troch. Samozrejme na default hodnotach. Hreje sa ale ani neprdne. Co sa tyka voltaze bola stabilna 1.775. Avsak pri pokusoch o vyssie taktovanie som skusil kratkodobo (2h) max 1.9V. Uvidime co na to reklamacne oddelenie AMD :-).