...vite nekdo o nejakem jinem reseni, nez je kit a vodivy lak na L1 mustky?
Printable View
...vite nekdo o nejakem jinem reseni, nez je kit a vodivy lak na L1 mustky?
Víme a právě to oparativně zjišťujeme. Na AOA jsem se dověděl něco o L3... ???
Tady http://www.ocinside.de/index_e.html podle toho staci malovat (izolovat) L3 ... co me ale zarazi, ze TBred ma nasobic jen do 18.5 - Palonimo melo do 20.5. Ne ze by to vadilo siroky ladicsky verejnosti, ale me s KT133(fsb100) ( a ze jsem ho tam vazne chtel nacpat :) ) to vadi docela dost :evil: :(
HAVTOM: Tbreda stejne do ty desky nedas, me nesel ani v KT266A
To tam asi fakt nerozchodis. ANi omylem a stejně by to mělo výkon na ......... to si kazdej domyslí a nemelo by to cenu.
Nesel na KT266A? To je zly :( No to ze me nepude, to bych se nedivil, u KT7A se o TBredovi vubec nezminujou, ale Palomino jede do 2100+, tak by to u me jet taky mohlo (pri trose stesti) ... aspon to bude levnejsi a pak se to lehce ;D taktne 8) ... ale kdo to ma chladit ??? proto jsem chtel TBreda ....
Ale na EPoX 8KHA+ (KT266A) XP2400+ a 2600+ fpoho rozchodis, pac samotnej EPoX vydal novej bios s podporou pro tyto cpu na tyhle desce :) Takze ne kazda KT266A deska je stejna ;)
konkrétně u toho Solteku SL75DRV2(anebo SL75DRV4) to funguje , kdyz mash revizi od brezna 2002 a dal...
to je ale novinka! oni se TBredy odemykaji pres prostredni L3 mustek! a vsechny ostatni starsi jadra pres vsechny L1, kdo by si to byl pomyslel :o ;)Citace:
Původně odeslal Marty
No inac, napr. najnovsi BIOS k staruckej ale inak vybornej fosne Soltek 75KAV - KT133A podporuje uz XP2400+ (a ak si dobre spominam tak tusim uz az do XP2800+ ) :o
tak tak, máš naprostou pravdu.
PS:mimochodem tahle deska je fakt zlatá (ťuk ťuk), co toho vydržela, až se jí divím... :-)
Mno ja v biose flasnutu podporu T-breda step A v biose mam :wink: Len to vyskudsat :?
No jo, to čumím!! Fakt, tbredi se odemykají L3, to jsem vážně nevěděl. :roll: Už to vím :)Citace:
Původně odeslal Glassman