Nevim, jestli je to jen u mne, ale v kolonce, jak se graficky zobrazují ty protejny, tak je tam reklama na IBM.
Já myslel, že je to neziskový projekt? Máte ji tam taky?
Printable View
Nevim, jestli je to jen u mne, ale v kolonce, jak se graficky zobrazují ty protejny, tak je tam reklama na IBM.
Já myslel, že je to neziskový projekt? Máte ji tam taky?
Bohuzel to tam maj vsichni, reklama je vsude :?
rada nad zlato :|
Jsou to reklamy firem ktere sponzoruji provoz UD. Pokud se ty bmp smazou tak se pri pristim odeslini unity znovu stahnou...Kód:The advertising is for the recognition of those companies that are funding the project. If you leave the agent minimized and no screen saver you will never see them.
aha, tak my za ně na našich strojích počítáme unity a ještě někdo inkasuje slušný money za reklamu. To mně nepřijde moc férový >:ECitace:
Původně odeslal Maxik
trochu senm to este zeditoval... mrkni na to znova...
no jo no, co naděláme. že <:(Citace:
Původně odeslal Maxik
No zase je pravda, ze bez sponzoru jako jsou IBM, Intel a Microsoft by ten projekt asi nebezel, takze bych to nevidel zas tak tragicky.
jo treba ted ma pribejt reklama na film hulk a pry pak na plakatech hulku bude zase neco o UD
Jo, už tam nějakou dobu běží. Jinak jsem si přes ten banner objednal free data managment CD od IBM, zkoušel jste to někdo? Už to bude tak měsíc a ještě nepřišlo.