Ako zistim ze mi slapu pamate na dual channelu?Mam dosku MSI K7N2G.
Diky.
Printable View
Ako zistim ze mi slapu pamate na dual channelu?Mam dosku MSI K7N2G.
Diky.
No je to popsany v manualu, jinak jednoduse sou tam ruzny barvy - dej jednu do fialovyho banku a druhou do zelenyho :wink:
Vsetko som urboli tak ako je v manualu ale ked dam test v Sandre 2003 tak sa nic nezmeni je jedno ci to dam Dual alebo nie.
A co by se melo zmenit ? Propustnost ?
Tak naco je ten dual ked sa nema nic zmenit?
Ta propustnost je zavisla na FSB, cili tu dyz zvysis tak se neco zmeni, jinak to vyuzije hlavne ta integrovana grafika.
Takze dual je dobry len ked je integrovana grafika na doske?
Lebo si chcem kupit P4 3GHz a rozhodoval som sa medzi dual 466 a rimm1066.
No na Pentiu ho vyuzijes mnohem vic, ale psal si ze mas K7N2G ???
No hej ale idem menit.
A vyuzijem to aj pri geforce FX 5800 ultra?
Vykon se zvysi pri aplikacich, ktere vyuzivaji pametovou prospustnost
pokud mas Epox desku tak ti to pise pri bootu "memory dual channel enabled"
Jak si zajistit aby koupene pameti slapaly v dualu? Vim, ze OCZ nabizi moznost koupit pameti testovane, ale ty jsou o dost drazsi. Existuje nejaky obchod v Praze, kde zaruci vymenu pameti, aby dual fungoval?
I Abit to teď od biosu 19 píše :)Citace:
Původně odeslal Octopuss
To je jen na dohodě a zrovna tahle dohoda je snad bezproblémů... Co já vím, tak minimálně v CCčku Ti vezmou zpátky cokoliv během 3 dnů po koupi... V nejhorším si pojedeš koupit paměti s PCčkem pod ramenem a vyzkoušíš ;D .Citace:
Původně odeslal Aradan
Jak se to dá poznat u SL-75FRN2-L?
Asi jedine tak, ze je mas v tech spravnych slotech :) pak jedou v dualu, jinak v singlu. Si muzes zkusit nakej bench kdyz das pameti do slotu 1 a 2 a pak kdyz je mas 1 a 3 treba. Me to delalo tak 2% v q3 treba (nejlepsi nastaveni) az 4.5% (osekana grafika) FPS navic vuci single channel.