Nedávno jsem se zarazil nad tím, že deska s čipsetem KT333, nepodporuje FSB 166 (resp. 333) , je to pravda? To by tam pak nešly proc. od 2600+ . KT400 už to podporuje ne?
Printable View
Nedávno jsem se zarazil nad tím, že deska s čipsetem KT333, nepodporuje FSB 166 (resp. 333) , je to pravda? To by tam pak nešly proc. od 2600+ . KT400 už to podporuje ne?
Ma deska s KT333 podporuje. Ona je nejaka s timto chipsetem, ktera to neumi?
jasne,treba ta moje to oficialne nemumi :wink:Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
dosky s KT333 ktore nepodporuju 166mhz FSB su snad len od MSI ;D
napr. moja funguje spolahlivo do asi 215Mhz FSB, potom uz nastavaju nahodne chyby v prenose dat z cpu do ram, windows vsak funguje, ale nemusi to byt 100% stabilne.
hehe ftiipalku. prve dosky od msi s kt333 nemaju delicku 1/5 takze 166 fsb je skoro nemozne. dalsie revizie nb uz maju takze tam to ide.Citace:
Původně odeslal Vorlon
podporu 166fsb ma pouze rvize kt333 coz je kt333cf jinak delicka podle mne zalezi na desce a ne na chipsetu
Já mam asus A7V333 a 166 Mhz zběrnice jde v pojodě. Ani tím nepřetaktuji AGP či PCI. ;D
nech msi bejt, ja mam kt3ultra2 a ma delicku 1/5 a znam lidi co s ni jedou na 185Citace:
Původně odeslal Vorlon
delicka je veci chipsetu, ne desky, proc si myslis, ze by jinak nemeli delicku 6/1, nebo proc by tam nesla dodelat?
jinak cip kt333 ma oficialne podporu 166FSP a jestli to neumi deska tak je to spraseny jen a jen vyrobcem
fsb166 oficialne nema, pouze nektere desky (jako ta moje :-) )umi delicku 1/5 ;DCitace:
Původně odeslal Rabban
Můj Epox 8K5A2+ (KT333) jede spolehlivě i na 211MHz (dál už asi to nerozdýchají shitózní paměti), jen ta dělička 1/6 by se šikla...
jj...taky mne by se sikla 1/6 a poradne pameti, nejvic boot 197 :-o :oops: :-(Citace:
Původně odeslal *VIPER*