Sorry mozno to tu uz niekto pisal skorsie.
www.artcom.sk
Ale tie ceny :wink:
Printable View
Sorry mozno to tu uz niekto pisal skorsie.
www.artcom.sk
Ale tie ceny :wink:
Tak tie ceny su fakt brutalne fuuuuuh. ALe niekdo si ich mozno kupi !!
To teda hej, ja nemam ani na Kingstony nie to este na tieto.
ano, priznavam, ja som to tu uz spomenul ...Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
... ja tam celkom rad nakupujem, celkom dobre si s nimi rozumiem, da sa s nimi aj rozumne pokecat a hlavne su schopni zohnat takmer cokolvek a neskutocne rychlo... 8-)
...a paci sa mi, ze na rozdiel od drvivej vacsiny firiem v SR sa snazia dodavat "velmi slusne" znacky komponentov - vid ich stranku co ponukaju standardne (Soltek, Epox,Chaintech, Corsair, Teac atd.) a nie len ten najvacsi a najlacnejsi hnoj prevazne z Agemu a ko ostatne "firmy"... 8-)
...inam myslim, ze technicky zastresovali uz nejednu LAN Party v Cabaj-Capore 8-)
Ide vam ten link??? mne nie.. :?:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Edit: Uz ide ..ale tie ceny... uf
ano vpohode, ide ... 8-)Citace:
Původně odeslal Macko
:o jen blazen s prebytkem penez si je kupi! OCZ je nejmene o 5% lepsi a o 50% levnejsiCitace:
Původně odeslal cox
...len nechapem, preco maju na webe dostupny iba cennik pameti Corsair a nic viac ???Citace:
Původně odeslal Marcelino
no ono ta stranka funguje, len cca 2 tyzdne - este to nemaju dorobene - doteraz tam bolo len info o adrese a otvaracich hodinach -
- vraj su tak vytazeni , ze nestihaju :wink:
... ale inak, ono vacsiniu funguju tak, ze ceny nie su "pevne" , setko sa da individualne dohodnut - podla zostavy aku si kto vyberie ... napr. Solteky vraj budu brat priamo - nie cez miestne velkosklady, takze ceny by mali byt zaujmave, nato ze su "normalna" maloobchodna predajna "naobjednavku"