Koukněte se na www.pc.borec.cz co říkáte na tuto CASE? Uvítám každý nápad, co by vylepšil moji CASE. Tak mě inspirujte...
Printable View
Koukněte se na www.pc.borec.cz co říkáte na tuto CASE? Uvítám každý nápad, co by vylepšil moji CASE. Tak mě inspirujte...
No určitě plexi - ale na tom už děláš a nějak nastříkat. Jinak je to fakt v pohodě
no buˇˇd se mi to zdá nebo jsme podobné obrázky viděl na zhruba předd 1/2 rokem na jendom serveru zabývajícím se tuningem tak nevím jestli je to vůbec tvoje práce :lol:
Plexi už mám doma. Osvětlím to čiryma LED diodama... Pak co celé přestříkám.
Heh vidim tam novou velicinu pro oznaceni rychlosti CPU
AMD Atlon XP1800+ (serie Agoia) FSB 147 (1.69Gb) + Titan D5TB
:lol:
Plexi + barva + bezbarvý lak + katoda + UVkatoda + UV lak + kulatý HD kabely. :wink:
ten case je real, muzu to potvrdit
Nic v zlom ale podla mna je to dost onicom ??? Vyzera to ako bordel a nie komp
Nic ve zlem ale myslím že to je pořad lepší než Morex KN900 ....Citace:
Původně odeslal Radox
Ten vypada jako by na něho sedl slon. BigTower bude určitě lepší :-)
Taky se mi zdá ten hardware v tom bordelu trochu lepší...
sorry ale mrkni se do svyho avataru a pak rikej ze neco nevypada jak komp :lol:Citace:
Původně odeslal Radox
Pekny, ale slusela by mu nejaka barvicka - ty bily kompy uz jsou asi out (ja se uz taky chystam neco s tim provest - uz sem zacal mechanikama ;D ))...
2Radox: kdyby byla ta tvoje kysna hneda tak bych k ni mel prirovnani...
Jo jo mas to pekny, jenom to chce jeste vhodne nahodit a nalakovat.
.... je to moooc pjekny! Nejaka pjekna barva by byla fajn... :)
To Radox: S tvoji kejsou bych bejt tebou moc nechlubil ... :(
celkovej dojem dobry, na muj vkus na prednim panelu prilis diod a ty kolecka to chtelo taky pouzit jiny.
Celkem fajn, ale vozit bych to nikam nechtel :-)) a škoda těch foteka na webu buď jsi je přehnaně optimalizoval a nebo to je hodně bída foťák ...
ja jsem s tím byl samozřejmě na LAN Party. v autě to bylo vpoho a to jsem ještě vezl 2 monitory. Ty fotky jsou hnus, protože jsem to tahal přes analogovou kameru a TV tuner. Úž chystám přestříkání nějakou modrou barvou...Citace:
Původně odeslal Williem
Brzo tam dám pořádné fotky z nějakého lepšího digitalu...
a rozhodne se prestehuj s webuzdarma...zasrancum to porad nejede
Neviem co vam vadi na mojej case ma fortron zdroj 350W kvalitny plech a vypada futuristicky narozdiel od niektorych shitov co nasukaju do kompu vselijake som....ny a potom sa tu chvalia ze aky maju super komp naco mi je big tower ked komp nosim kazdy tyzden na intrak a potom spet domov staci aj ten morex a podla mna je urcite v sportovejsom a hlavne krajsom prevedeni ako ten bigtower. A HLAVNE URCITE NEVYPADA AKO KEBY NAN SADOL SLON. Mozno tak vypadas ty??? ;D
Citace:
Původně odeslal PCborec
Pocuj ja som student a kupujem si veci do kompu sam nikto mi neda na komp a ani nikde nezarabam myslim si ze na to kolko si viem usetrit co tam mam je to celkom OK. Ci nie?
ale chlapi .. myslim ze je nefer nekomu urazet kejs .. kazdy dle sveho gusta ... skda ze ja ten puvodni odkaz nemuzu otevrit abych porovnal.
Hlavne majitel kejsu musi byt spokojenej ... kazdej OC vi, ze musi byt prostornej a dobre chlazenej, jakej je design to je vec vkusu.
Me se treba muj taky libi a nikomu to necpu (von ho teda nikdo nevidel) ale chlubit se je dost odazny .. leda ze by to bylo neco originalniho.
myslim že by si měl vic šetřit. S Rivou 16Mb bych si moc nevystačil, Titan D5TB jsem měl taky a hned jsem to vyhodil a IBM disky se podle mě dost serou. Monitor je 19", takže se da, ale s tou Rivou...Citace:
Původně odeslal Radox
Za ten webzdarma nemužu, vypadalo to že to bude krátkodobá záležitost (otazka maximalně par hodin) ale vypadá to že to nějak nezvladaji, mají problémy a možná o ty zkopirovane data tam i přijdu. Zkopiruju to zatim někkde jinde a dam sem pak odkaz...
To je KAMERA vím to moc dobře!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Williem
Ale vypadá!!!!!!!!! fuj !!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Radox
solidni case ale neco mu chybí :-)