MB Microstar® K7N2-L DELTA
Som pevne rozhodnuty kupit dosku ktora oficialne podporuje 200MHZ FSB. O tejto doske som cital ze uz podporuje 200Mhz FSB. Ma uz v sebe Nforce 2 ultra, alebo je to nejak vytuningovany normalny nforce2? Zrejme ju este nik nema, ale keby ju niekto mal tak by sa mi sikli skusenosti s nou. V ageme ju uz maju a tak nad nou uvazujem.
Re: MB Microstar® K7N2-L DELTA
Citace:
Původně odeslal Ico
Som pevne rozhodnuty kupit dosku ktora oficialne podporuje 200MHZ FSB. O tejto doske som cital ze uz podporuje 200Mhz FSB. Ma uz v sebe Nforce 2 ultra, alebo je to nejak vytuningovany normalny nforce2? Zrejme ju este nik nema, ale keby ju niekto mal tak by sa mi sikli skusenosti s nou. V ageme ju uz maju a tak nad nou uvazujem.
Mam tuhle desku uz asi tyden. Zatim spokojenost. nForce2 ultra nema, jen novejsi revizi nForce2 s podporou FSB 200. Jedinou vyhradu bych mel k prostoru kolem soketu. Kondiky jsou dost blizko. Mam chladic CP5-7JD1B-0L a mel jsem mensi problem ho tam napasovat. Ja to taktak.
Mam v tom Athlona XP 1600+ na default, takze o pretaktovani ti nic nereknu. :-)
taktuju, taktuju a najednou koukám, že už pitvám :(((
mam tohle msi týden doma a včera, že se kouknu co z toho vymáčknu. hraju si s tim, zkoušim všechny možné kombinace... a najednou mi to přestalo bootovat i po vymazání biosu a přepnutí do safe modu JP10(?)
proběhne mi POST a přesně v okamžiku, kdy to má šáhnout na disk nebo fdd se objeví jen bílá čárka v pravo nahoře rozsvítí se fdd a nic ???
v biosu si mohu v klídku nastavit co chci, ale výsledek je vždy tentýž!
(zkoušel sem jiný cpu i ram)
mno zítra to vemu vyreklamovat, ale kdyby někdo věděl co ještě zkusit... nejlépe do mailu, předem díky
Re: MB Microstar® K7N2-L DELTA
Citace:
Původně odeslal SaiLord
Citace:
Původně odeslal Ico
Mam tuhle desku uz asi tyden. Zatim spokojenost. nForce2 ultra nema, jen novejsi revizi nForce2 s podporou FSB 200. Jedinou vyhradu bych mel k prostoru kolem soketu. Kondiky jsou dost blizko. Mam chladic CP5-7JD1B-0L a mel jsem mensi problem ho tam napasovat. Ja to taktak.
Mam v tom Athlona XP 1600+ na default, takze o pretaktovani ti nic nereknu. :-)
Kdyby Vam to nevadilo, tak nForce2 Ultra 400 je "normalini" nForce2 rev. C1 - a to je napr. Soltek 75FRN2-(R)L, MSI K7N2, atd.