Mam moznost vymenit zakladnu dosku MSI KT3 ultra2 za MSI KT4V. Oplati sa to? Spoznam to dako na overclockingu? Je velky rozdiel (napr. v stabilite) medzi KT333 a KT400? Potrebujem to vediet co najskor. Please, help!
Printable View
Mam moznost vymenit zakladnu dosku MSI KT3 ultra2 za MSI KT4V. Oplati sa to? Spoznam to dako na overclockingu? Je velky rozdiel (napr. v stabilite) medzi KT333 a KT400? Potrebujem to vediet co najskor. Please, help!
Myslim si ze velky rozdiel nebude - KT4V je osekana KT4 tak neviem.
No a aký OC máš teraz ?Citace:
Původně odeslal emperor
Pozri si, čo všetko obsahuje tvoja doska o čo by obsahovala nová...
Inak iba zmena čipsetu z KT333 na KT400 (zvyšok dosky by bol rovnaký) sa asi veľmi neoplatí...
Keď by to bolo zadarmo, dosky by boli cca rovnaké, tak by som to možno skúsil, ale inak načo? Nefunguje tak ako má?
Je to uplne zdarma. MSI KT333 ma naviac iba D-Bracked (ten by som si ponechal), inak je vsetko rovnake az na cipset. KT4V na mna posobi lacnym dojmom, tak ma zaujma, ci nema osekane niektore funkcie ako verzia KT4ultra (na domovskej stranke som sa docital, ze su uplne rovnake az na audio - KT4ultra ma HW).
Na mojí dvojkový ultře jedu stabilně na 190MHz FSB stabilně 8-) - jelo t i na 200MHz ale při hrách to padalo :?
to ja zas jedu na moji jednickovy ultre na 200Mhz FSB stabilne ;D na 205Mhz FSB sly v pohode vsechny hry,ale kdyz neco zapsal disk tak to bylo uplne podelane,takze asi tak,no ted sem cetl neco na pctuningu s nastavenim radice,tak to nekdy zkusim :DCitace:
Původně odeslal Unz
Já fim,,, holt máš ještě lepší kousek :wink:Citace:
Původně odeslal Madman