Nevíte pls kde sehnat černou barvu na chiefa?Potřebuju stříknout mechaniky atd.
Printable View
Nevíte pls kde sehnat černou barvu na chiefa?Potřebuju stříknout mechaniky atd.
No rek bych ze to bude chtit experimentovat .... ono se totiz trefit do barvy toho cernyho chiefa je docela problem ... neni to uplne cerna :(((((
Vem záslepku do nějakýho shopu kde ti tu barvu namíchaj, maj na to přístroje který tu barvu přímo analyzujou a namíchaj ti to hodně přesně
vem to hned i zezadu at to za to stoji
A az to budes mit, hod sem radu, kde ti to dali a za kolik ...
Jdu se totiz poustet do toho stejnyho ... vedle te hnusne stare bile pixlicky uz mi stoji (zatim) prazdnej Chieftec Black ;-)
černá už mě omrzela, modrá to je farba pro očiCitace:
Původně odeslal Diabolique
Myslim, ze je to HIFI-Black
Tak co, mate nekdo tu barvu???
Co je lepsi:
1) mam si koupit mechaniku a co jeste jde rovnou v cerne barve (ale nebude to ta Chieftecovska barva)
2) mam si je koupit normalni v bile / bezove a premalovat tou barvou
3) mam to koupit cerne a premalovat tou barvou?
jak chceš, trojka nezní špatněCitace:
Já mám v černým chieftu mechaniky modrá metalíza - stříbrná -- ještě ze starýho kejsu ;D
Přesně tak, jdi tam kde míchají barvy pro autolakýrníky a nech si ji dát do spreje :-) :-), jde to potom samo.Citace:
Původně odeslal apik
V jakym typu shopu se to dela? Je nejakej takovej v Praze? Nebo v Brne? A co je lepsi, prestrikat na Chieftekovskou barvu bily, nebo cerny mechaniky???
jak řikal Dudu, tam kde prodávaj barvy na auťáky nebo tak. Jestli je něco v Praze nevim, ale když je i v tý naší díře něco podobnýho, tak v Praze jich bude!Citace:
Co se týče tý barvy, tak je to myslim uplně jedno, páč stejně musíš nejdřív ten plast změkčit a pak nastříkáš několik vrstev, takže to ta barva zakreje dokonale...prostě s tim si nedělej hlavu
U nas mame obchod (nedaleko kde robim) kde ti namiessaju farbu podla predlohy..bojim sa vsak ze by sa mozno netrafili...treba skusit.
Hmmm ... ale jakej typ obchodu to je? Barvy laky? A tam to nacpou do plechovky? A nevite o nejake dobre strance, kde se o tom prestrikani pise?
Pozor !!! Můj otec je autolakýrník a lakoval mi kejs a některé barny nažírají plasty ze kterých jsou čela kejsů a čela mechanik !!! Já jsem lakoval plasty barvami ve spreji značky Tamia na plastové modely (mají to snad v každém modelářství) a cena je cca 135Kč za 150ml :-)
Tamia ma super barvy. Btw, fakt dobrej napad.
Super informace ... dik ;-)
Můj tip: http://www.autolaky.comCitace:
Zajímavý link: http://www.7volts.com