Jake znacky a typu je dnes nejlepsi DVD???
Printable View
Jake znacky a typu je dnes nejlepsi DVD???
TOSHIBA
Ale DVD co? Prehravac? Napalovacka? A na co to potrebujes? Trosku blizsie info, napalovacky sa lisia najma formatmi a prehravace zase vlastnostami (pocet podporujucich formatov, rychlost,...)
Dost nešťasně položený dotaz :lol:
TOSHIBA,TEAC!!!
Teac? :roll:
Toshiba, jedině... ale je málo multispeed. Já mám SD-1502 (starší model) a umí jen 48x, 32x, 20x a 5x :( kdyby tam bylo třeba ještě 24x :)
na pctuningu byl test DVDcek a celkem podareny tak se mrkni tam :-)
Proc ne TEAC???Vzdycky delal celkem kvalitni mechaniky ???Citace:
Původně odeslal Marty
No prave ze TEAC delal kvalitni mechaniky :evil:.
Jo, dělal. Myslím že už jsou lepší... Teac ustrnul na své legendární W540E nebo jak se to jmenovalo a to je tak všechno...
souhlasim. teac to nejak drbe. Toshiby jsou velice solidni.
Teraz mam jednu Toshibu SD-M1612 na reklamacii :-) , ale inak pohoda, kupil by som si ju znova, je to kvalitka.
A pretych co maju podobnu mechaniku ako ja tak http://hijacker.rpc1.org/toshiba_nolimit/.
A co tak sony 1612, ma vnutornosti z liteonu (neveim oznacenie ale je to best DVD mechanika).Alebo ten liteon, ale ten nemozem zohnat tak pojdem do tej sony.
mam dvd teaca a pohoda
Taktiez mam Teac nemozem sa stazovat.
mam Pioneer 106s - slot a pohoda. Region free firmware, cte mi to zatim vsechno, akorat mounrainer ne. DVD to grabuje nadherne :wink: .
Ja som uz konecne zohnal ten liteon 165H(-cko) co tak vsetci chvalia na inete. Mam ho este velmi kratko takze si netrufam povedat ako sa bude spravat povedzme o po pol roka, ale zatial musim dat vsetkym za pravdu. Neviem ci je to prave ta najlepsia, DVD mechanika, ale zatial sa mi javi ako spickova. Uvidime. Urcite hodim poznamku ak by v niecom zavahala - z mojich skusenosti s mechanikami to nebude nic nove.
PIONEER 120Citace:
Původně odeslal andre.s
presne do doby nez Pioneer vydal 120S bylo 106\S NEJKVALITNEJSI DVD na trhu(mam jedno doma a nemenil bych ho kromne 120S za nic)Citace:
Původně odeslal Jezevec
Nahodou DVD od Plextora este nema nikdo?Ten by ma zaujimal
I me!Jestli bude stejne dobrej jak palirny tak jdu do nej :-)Citace:
Původně odeslal Chodec