Mělo by fungovat dálkový ovládání v ATV2000 s kartou PV951(3DeMon)?
Popřípadě lze v něm využít DLLko, který ovládá ten port pro Ir receiver?
Printable View
Mělo by fungovat dálkový ovládání v ATV2000 s kartou PV951(3DeMon)?
Popřípadě lze v něm využít DLLko, který ovládá ten port pro Ir receiver?
Otazka je sice stara, odpovedet na ni neumim - hledal sem nakej thread o ATV2000, kam bych mohl napsat.
Pouzivate nekdo tento sqely program na koukani na televizi a na zachytavani? Aktualni verze je 2.1.1.2.
Mam dotaz. Kdysi mi fungoval normalne teletext. Nyni mi pise
---------------------------
Error
Teletext filter failed
Nenapada vas, co s tim? Uz jsem preinstaloval ATV2000, drivery televizni karty, a porad nic. Wokna preinstalovavat nebudu.
Já ho pod ATV rozběhl jen 1x a to ještě jen při jednom spuštění, od té doby nic. ATV používám na nahrávání (v tom je nedostižné), ale na sledování TV včetně teletextu používám DScaler (má lepší filtry a kvalitnější obraz, navíc perfektně zpracovaný teletext). Mimochodem tohle je jediný způsob, jak rozumně zprovoznit můj TV Wonder pod WXP...Citace:
Původně odeslal howard
svojho casu ked som vlastnil TV tuner mi pripadal ATV2000 prekombinovany a chaoticky (ostatne tak ako vacsina programov k tunerom) az som zakotvil nakoniec u pouzitelneho borgTV (bTV), kde mi narozdiel od ATV2000 fungoval aj teletext, kazdopadne som to asi po 2 tyzdnoch s tv tunerom vzdal - vsetky softy su chaoticke, obraz naprd, pri nahravani problem s rozchadzanim zvuku... tv tunerom dam sancu tak za par rokov nech zistim ako pokrocil ich vyvoj ci uz zvladnu taku kvalitu obrazu ako TV a ci sa uz vyrabaju k nim softy pre ludi a nie tie chaoticke paskvily ktore som poskusal (najnormalnejsi mi pripadal bTV)
nesouhlasim, podle me si mel proste smulu na blbou tv kartu
Presne tento vypis som mal ked mi ATV2000 vypol overlay(dal som zle rozlisenie pre tv). Zapni overlay mod a teletext pojde.Citace:
Původně odeslal howard
Kde presne myslis vypnout overlay? Nakej sem nasel pod pravym na obrazovce, prepnul sem na nahled, ale teletext porad nejde.