Potřebuju nějakou dobrou, ale opravdu DOBROU desku pro Athlona a nForce2, paměť budou OCZ 400DDR CL2 512MB... jde mi o výkon, ale stavim tichej počítač...
Printable View
Potřebuju nějakou dobrou, ale opravdu DOBROU desku pro Athlona a nForce2, paměť budou OCZ 400DDR CL2 512MB... jde mi o výkon, ale stavim tichej počítač...
Cena /výkon jednoznačně SOLTEK SL-75FRN2-RL!!!!!!!
Má ´v sobě už novou revizi NVidie a jde libove,ale libove taktit.Osobní zkušenost stavěl jsem jí kámošovi a je to libovka.Ucite lepsi nez ABIT,nebo MSI :!: :!: :!: 8-)
a k cemi je dobrej ten raid?k cemu se da vyuzit?vzal jsem jen frn2-L....
No muzes to udelat jako muj kamos!Kup si dva Raptory s 10000 R.P.M a dej je do reidu a garantuju ti ze uvidis to co jsi v zivote jeste nevidel ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal dutch3s
Jak se stavelo na tom SOLTEKU? Kam sto az vytahl s FSB?
Epox 8rda3+Citace:
Původně odeslal Oranger
A uslysis co si v zivote neslysel :mweheh:Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
jj bral bych taky bez RAIDU!! ale bacha nema se VUBEC rada s grafkama od MSI!!!!
A uz jsi to nekdy v zivote slysel,ze jsi tak chytrej ??? Muzu te ujistit ze to takovej rozdil (jestli vubec nejakej ) je oproti 7200R.P.M neni! 8-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Onreji zatim 11,5*205=2353MHz na 1,86V.Mam na tom V7+ a foukam na to jeste prirucnim ventilatorem!Chce to ,ale nejakej poradnej chladic!Asi pujdu do toho SKL-900U :? A dam tam tu 120 co ty!Kolik te vysla???Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
jeste sem nestavel.Po prijezdu z Praglu sem pad do perin a chrapal az doted.Necham si to na zitra...pak dam vedetCitace:
sem lama,takze nevim poradne o cem mluvis ale zajimalo by me,k cemu je ten raid dobrej,na co ho vyuziju?Citace:
120*120:Mno jeste ji nemam ale je za 21 euro....
Jinak jaky pameti si tam si tam strcil? To ti to da jen 205?
Tak to DUT3C me docela prekvapilo....
No pameti jsou ty moje da to i vic,ale jen jsem to zkousel letmo!Nemam poradny chlazeni :evil: 21Euro je dost :evil: V U.S.A 15 zoliku coz je 400Kc ;DCitace:
Normalne chlazeni te neomezi dej klidne 225*10 :wink:
21 euro je dost ale ten tvuj z toho amik shopu byl jinej model....
Mluvis mi z duse. Pokud nepotrebujes extremni vykon uloznych zarizeni, je RAID naprd. Nehlede na to, ze RAIDU moc neverim po zkusenostech pratra, kterymu na desce Abit BE6 II diky RAIDU odesly 3x data na disku. ;DCitace:
Původně odeslal dutch3s
Slk 900 je zbytecnej prepych, staci 800, byt tebou tak koupim slk 800 + tt smartfan II, podle ohlasu je to nejlepsi kombinace.Citace:
Citace:
Původně odeslal Masster
Mno to uz radsi 120*120 s redukci..... SFAN II je FUJ!!
A uz si slysel ze si asi hluchej? WDcka rvou uz takhle jak svine a tahle predelavka SCSI disku obzvlast....Citace:
to neni disk ale sekacka kombinovana s tryskovym letadlem ;D
Takze priste nez zacnes psat picoviny tak by neskodilo si vycistit usi :lol:
No to je vec nazoru.Jestli jsi nekdy videl disky v Raidu tak dobre vis ze to vliv rozhodne ma!!!Zalezi na tom jak to zapojis!A to ze kamosovi odesly 3 disky!Ja jsem zapojoval uz par Raidu a nikdy nebyl zadnej problem.Takze bud blbej radic na desce nebo disky na hov***!Citace:
Původně odeslal Halen
Ja je mam cisty dost slysim normalne!Ale tvuj tatik je asi netopir ne ??? Kdyz jsi podedil tak kvalitni sluchovej fond ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Mimochodem uz jsi toho Raptora slysel?Netvrdim ze je nejak extra tichej,ale takovej rozdil od 7200 otacek to neni!!!Tak si ho nejdriv poslechni a nepis picoviny sam!Slunce v dusi :-)
Ja vim ze me neomezi Onreji!Ja jen provizorne zkousel frekvenci kam az se dostanu s tim procakem!Citace:
V posledni dobe jsem zakladky moc nesledoval, tak bych potreboval poradit jakej cipset a jakej vyrobce se nejvic vyplati. Integrovanou grafiku(nforce) nepotrebuju, takze na ni neberte ohled. Potrebuju vedet co se vyplati nejvic z hlediska vykonu a funkci, naky integrovany vychytavky me nezajimaj.
Vsechny desky s nforce nemaj integrovanou grafiku!Ale ze soucany volby cena/vykon si myslim ze je nejlepsi prave nforce! :wink:Citace:
Původně odeslal matej!MASSER!kotel