Podařilo se někomu rozjet ud pod w95??? nainstalit to nejde, rád bych věděl, jestli kopie instalace z jinyho pc na pc s w95 pojede, ví to někdo ???
Popř nějakej jinej způsob jak to pod w95 rozjet... Dík
Printable View
Podařilo se někomu rozjet ud pod w95??? nainstalit to nejde, rád bych věděl, jestli kopie instalace z jinyho pc na pc s w95 pojede, ví to někdo ???
Popř nějakej jinej způsob jak to pod w95 rozjet... Dík
Pokud je pro tebe odpoved, ze to nejde, dostatecna, tak uz nad tim prestan patrat a snaz se najit reseni v podobe jineho (vyssiho wokenniho) systemu.
Chmmm, sice pisou o stary verzi UD agenta 2.1, ale za pokus to stoji ???
vim ze je to rada nad zlato, ale ... ;DKód:Actually since Agent version 2.1 it will now work with all versions of Win95 as long as you have:
Win95 Service Pack 1
winsock 2.0 update
all windows updates
VB6 runtime update
DialUp Networking (DUN) 1.3 or 1.4 update
Jinak oficialni stanovisko je:
Win 95 is no longer officially supported by Microsoft... takze ani oni uz win95 nepodporujou ....
Ta stara verze skonci na prvni vymene WU - stahne se nova, ktera stejne na W95 nenabehne, protoze chybi knihovna, kterou agent pro svou praci potrebuje. A pokud musim prihlasit device, tak stejne nepujde na stary UD agent. Neni cesta zpatky, bohuzel.
Taky jsem musel par kousku zeleza odstavit. Hral jsem si s tim dost dlouho na to, abych mohl odpovedne rict, ze pro W95 misto neni.
ok, ja to neskousel :) vim ze se v tom trosku hrabes...
BTW vitej na foru :)
Diky za privitani, jiz jsem si dnes proletl thread a tak jsem aspon castecne v obraze. Slape nam to v posledni dobe docela dobre, coz? Dlouho's cekal na rozjeti teamu, pokud jsem si stacil vsimnout na terminech prihlaseni ostatnich.
JJ, vitaj X Kos :-)
Dnes zacinam opat pocitat. Dovodom vypadku bola mensia nefunkcnost mojho PC... :?
Diky vsem za privitani, ale protoze toho mam dneska uz jak buchet, odvalim se domu, aby si mne rodina mela cas jeste malinko uzit. Navic se venku zdviha vitr (kolem 11 m/s), teplota pada na prijemnych 21 stup., na cestu busem jak vysity.