Co na to rikate? Je to sice dost drahy, ale tohle bych doma sam urcite postavit nedokazal. Takze myslite ze ma smysl to kupovat?
http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=271
Printable View
Co na to rikate? Je to sice dost drahy, ale tohle bych doma sam urcite postavit nedokazal. Takze myslite ze ma smysl to kupovat?
http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=271
tož je to pěkně, ale na cenu jsem se raději nedíval, tedy jestli tam vůbec je.Citace:
Původně odeslal Masster
Jestli máš love, tak go jen go do toho 8-)
Je to pěkná věc, ale co jsem koukal, tak to stojí kolem 500Euro, to si koupí asi opravdu jen nadšenec.
A jestli se to vyplatí kupovat? Jde o to, jestli ti těch (nevím kolik navíc, možná pár stovek) MHz stojí za ty peníze.
Až budeme v EU a budeme zarábať toľko čo oni, tak to nebude zase také drahé... :wink:Citace:
Původně odeslal Massaro
Ale keď si niekto môže kúpiť LianLi kejs, tak to pre neho nebude až taká pálka a má to aj s dobrým chladením... :smoke:
Tak podle toho co pisou, tak maximum co z toho jde dostat je 160 % oproti normalni frekvenci, to znamena ze z XP 1700 bezici 1470 mhz bych se dostal na 2350 ;D Ale ja bych to spis pouzil na chlazeni Bartona 2500 a kdyby to hodne dobre slo tak bych se mohl dostat na 2900 mhz, coz docela ujde ne? :oCitace:
Původně odeslal Massaro
Taky ta bedna ktera je v cene za tech 550 euro je z titanu, myslim.
na tohle nemá ani nadšenec :-(
No nevim, uz sem par lidi videl co to ma a je to vlastne na porad, takze to zas tak drahy neni.Citace:
Původně odeslal eraser
tu od nas z republiky?Citace:
Původně odeslal Masster
Kdyby od nas z republiky, tak uz bych se byl u nich na to podivat a taky myslim ze by se mozna tady pochlubili ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Jinak jestli to koupim budete vedet prvni co to umi :lol:
tovim taky ze lidi z eu na to maji v pohode a nemusi to byt ani priznivci
To Masster: Na kolik ti de ta rev2,0 odABITU.... KOLIK SI Z NI DOSTAL NEJ FSB synch?
jestli mas prachy a nepotrebujes nic potrebnejsiho , tak do toho di ... na hodne dlouhou dobu se nemusis starat o chlazeni ...
btw: tech 160% bych bral s rezervou . je to dost o jadru a serii , kdyz budes mit spatnou serii nepomuze ti ani 100 vapochillu
Citace:
Původně odeslal Masster
Kdyby byla z titanu, tak by na ni nemelo ani 50 bohatych nadsencu, kteri by se na ni chteli slozit ;)
No ted jedu synchro, maximum jsem jeste nezkousel, blbne mi zdroj :-(Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Zdroj ti neovlivni jestli ti to pojede na 205 nebo 220.... Od tyhle revize a tvejch pameti bych cekal alespon 220 :wink: ;D
No ja myslim ze zdroj to prave ovlivni, stahnu nastaveni na default, dam voltaz na procak vys jak 1,75 a komp se proste vypne ??? Tohle asi deska neudela nebo jo? No az zjistim pricinu, tak to pujde nahoru, 220 mi stacit nebude :lol:Citace:
nO JO ze zalezi na zdroji pokud zvedas VCORE.... ale pokud nebudes taktovat na max tak zvedni FSB a hodne sniz nasobic ne? a VCORE nech na def.
No ja nevim, zkusim to. Ja jsem totiz na 300 w enermaxu zkousel co zvladne a dal jsem vcore na 2.125 a to bude mozna ten problem, ted prave cekam na fortrona, pro jistotu 460 w a bude se zkouset znovu ;DCitace:
a jaky ti udávala deska napětí při těch 2,125?Citace:
Původně odeslal Masster
Ten tvuj ENERMAX to musi stihat!!!!!!Citace:
Původně odeslal Masster