Mám tuhle kartu a začíná mě odcházet ventilátor na chlazení. Po startu hrozně řve :evil: a po čase se to uklidní. Dá se ještě nějak probrat, nebo sehnat někde nový?? Karta je v záruce, mám reklamovat??? - Czechcomputer. Díky za pomoc
Printable View
Mám tuhle kartu a začíná mě odcházet ventilátor na chlazení. Po startu hrozně řve :evil: a po čase se to uklidní. Dá se ještě nějak probrat, nebo sehnat někde nový?? Karta je v záruce, mám reklamovat??? - Czechcomputer. Díky za pomoc
poradne procistit vetron od prachu, kdyz to bude porad blbnout tak koupit new cooler nebo reklamace...Citace:
Původně odeslal Iceman
njn to je nemilé...zkus to pročistit
poradne umejt vodou a pak je nejlepsi nejaky silikonovy mazadlo...neco takoveho jsem tam kdysi placnul a od te doby je klid (1,5 roku)
na větráčky je nejlepší silikonový olej SILKAL93 ;)
Olej na šicí stroje , ale reklamace by byla lepší.(chápu to čekání)
Mám také Leadtek GF3 Ti 200 3,8ns a ten ventilátorek vůbec nepoužívám.
Dal jsem tam pořádnýho Al macka a jede to:
GPU 280/ RAM 589
Akorát nevím jak ho ve WinFoxu zrušit.
Rozhodl jsem se, že na reklamaci prdim. Protože se už tahle karta nevyrábí tak by mě tam stejně dali nějaký ventilátor a hotovo. Koupim si malej Sunon, dám ho klasicky na 12V, starej sundám a je to. Stejně teď mám velké problémi s HDD (viz otázka v discích) takže tohle je proti tomu taková jednohubka. V nejhoršim se vyprdnu na taktování a na default to utáhne i ten pasiv 8)Citace:
Původně odeslal Holmes
Rozhodl jsem se, že na reklamaci prdim. Protože se už tahle karta nevyrábí tak by mě tam stejně dali nějaký ventilátor a hotovo. Koupim si malej Sunon, dám ho klasicky na 12V, starej sundám a je to. Stejně teď mám velké problémi s HDD (viz otázka v discích) takže tohle je proti tomu taková jednohubka. V nejhoršim se vyprdnu na taktování a na default to utáhne i ten pasiv 8)[/quote]
Člověče to raději nedělej , já tam mám 85mm macka a bez
ventilátoru to neuchladí !
Také jsem to zkoušel , podle WinFoxu to šlo na 55°C.
Jo a už jsi přišel jak zrušit alarm ve WinFoxu.
(až neděle čus)