taxem zase "polechtal" tu mou...:)
Geeforsku3Ti (128MB) po nejakem koumani sem dospel k zaveru ze pretakt pameti u moji karty nema vyznam(5ns Samsung-550Mhz) a taxem upravil chlazeni karty...na karte sem uz predtim mel pasiv z kaufu za 150+-(pisou celeron do 600Mhz)...ale ten jak bylo citet nestacil..po rozmesleni co tam dam jestli( pasiv z COOLER MASTERU 6G31C-01(pisou do 2200+ ,nebo pasivu od TITANU(turbina polozena na bok po stranach 2X60mm vetrak puvodne na P4 do 2,4Ghz) nebo pasiv z SPIRE SkiveStream 5R265B1H3T( do 2600+) rozhodoval sem se mezi titanem(vzhled) a Spire...ucelnost ale nakonec sem vybral spire(k vuli vysce.. ) protoze po prirovnani Turbiny TITANU sem zistil ze dlasi 4PCI by byli vtahu kdesto u spire jen 3... upravva "spodku" pasivu byla nutna jelikoz se nemel sanci vlezt na kartu....omeril sem si to ze vsech stran a z jedne strany(odsponu ubrousil 0,5X0,5CM rozbušovačkou...,zarovnal rohy prilepil na kartu zpusobem pasta+do rohu vterinak...nacpal do kompu a skusil taktit... zastavil sem se na 290MHz(bez Vcore moddu) a spustil 3Dmark2003... po nejke bobe.. cca Raggtrol ci jak se to jmenuje sem zavjetril jakysi "smrad" :o skočim do casu,šahnu na pasiv :o jeste tedka sem mi spatne pise jak sem mi obtiskl do ukazovacku..tak hned vyp.. a nandal sem tam malinky aktiv(50X50) bohuzel jiny sem po ruce nemel...zapl PC a nechal na 290\550 pri cemz projel 3Dmark2003 bez problemu...a pasiv jakš takš vlažny...
(cela uprava me stala cca 25,-) protoze pasiv sem kupil u nas na elektroburze za zminenych 25,- a ostatni matroš je "co dům dal" takze zasem sem posunul hranice pretaktu moji karty a myslim ze by stalo vyskouset opet nejaky trik s pajkou(ltery sem jeste na teto karte neskousel....)