Jak dlouho mate nainstalovane stavajici Windows ?
Mam ME, a zatim jednou bezchybne rok a 3 mesice :) :eek:
Printable View
Jak dlouho mate nainstalovane stavajici Windows ?
Mam ME, a zatim jednou bezchybne rok a 3 mesice :) :eek:
Coze? No to je malej zazrak...
ja asi tricvrte roku a jediny poc sem je tehdy musel preinstalovat byl poskozenej HDD, este tak rok vydrzej :D
a sou to W2k
w2k asi tak rok a neco..
To je normalni, 2litry jsou super system, ale ME, to je desny, vetsi vir neznam ;D
Jinak momentalne mam 2k asi 3 mesice... Vlastne nemuzu rict jak nejdyl jsem mel nainstalovano, protoze jsem vzdycky musel preinstalovat treba kvuli novymu disku nebo se mi neco nelibilo ;D
bratranec má W98 už 2,5 roku, ale už to chce přeinstalovat. že prej se to seká :mweheh:
jinak já mam WXPPROSP1 asi rok a zatim bez chyby
no já měl wždy nejdýl tak 4 měsíce - když počítám NT systémy (W9x fucks) ...pak wždy došlo k nějakému problému a reinstall (pád filesystému, apod)...
S tvym PC se ani nedivim nakejm padum systemu ;DCitace:
Původně odeslal Airwolf
ja mam WinME EN a v pohode slape tie tri mesiace a potom to preinstalujem a je po problemoch. Neviem co sa vam na tom systeme nepaci, Win98SE su na nic, nevydrzi to ani tyzden.
secko je to na jedno kopyto
To je vskutku duchaplne preinstalovat 4x do roka. Ty asi nemas co delat, ze?! Uznavam, ze W9x podlehaji casem zkaze, ale ja jedu na 98SE od podzimu 2001, kdy jsem kupoval novej disk.Citace:
Původně odeslal astra4
ono tie win98se, WinME su dobre ak tam nezacnes instalovat nejake shareware a hry a stale nieco kopirujes a presuvas, potom sa to cele pos****, inak WinXP je celkom fajn ale nie na moj komp.Citace:
Původně odeslal Harry
ked som chodil Win98SE, tak sa mi raz podarilo 1rok aj stristvrte...to je uz co povedat.
XP mam od silvestra...no dufam, ze ich nebudem musiet preinstalovat, aj ked uz prezili Flas biosu, pridanie CDRW, neustale zapajanie kamosovno HDD, testovanie inej graf. karty :-)
hehe naky pridavani CDRW nebo disku je prd, moje W2k prezily hafo grafickejch karet, vymenu desky, cachrovani s DirectX, kodekama apod :)Citace:
Původně odeslal Odar
a tech instalaci a deinstalaci .. nespocitane :D
Kedy vysli Windows ME? Asi 3 roky dozadu, nie? Tak odvtedy ich mam nainstalovane a chodi to :-) A to ich uz mam okrem ineho skopirovane na novom disku a mam odvtedy druhy procesor (ak nie treti ??? )
Rainbow: to uz tady o tobe vsichni vime, ze pro tebe je nejlepsi W_ME.Citace:
Původně odeslal Rainbow
My ostatni to povazujeme za vir ;D
O vymene zeleza pod W_Xp tady nikdo nepise, protoze se mu to nepovedlo nebo kvuli bajecne licencni politice M$? :wink:
Moje 98SE taky prezily jinej CPU, GPU.
Mno my firemni zakaznici Microsoftu s vymenama HW problemy nemame protoze mame corporate verze XPcek :-)
btw ted si uvedomuju ze moje W2k vlastne prezily dkonce vymenu dvou desek :D o prociku ani nemluvim a o grafikach uz vubec ne, tech sem mel v PC snad 10 :D
No, mně XP přežily 3 grafiky, 2 procáky a dvě desky!
Ale výměnu disku ne. Naghostoval jsem to a konec, přeházely se mi z neznámýho důvodu písmenka. Linux rullz... tam žádný písmenka nejsou.
no jo...kdo by taky prowozowal dual system: NT4 na 420 MB disku a W98 na 255MB disku :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
jinak mě XP překwapiwě newydržely předěláwku z Durona 800MHz na Athlona 1GHz...a když jsem tam wrátil Durona tak nenajely taky - IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL... :/
na NT4ách jsem měnil C300A@450 + ABIT BX6r2 za K7VZA s Duronem a přežily to bez trablů...
u xp,2k jde u vymeny desky spis o to jesli das novej cipset. prechod intel<>via to vetsinou bez pomoci nerozchodi...musej se tam dat naky zaplaty do regu a nahrat rucne ovladace pro radic ide.
w2k dost pres dva roky a to prosy prevodem z acpi do standart pc pri kterem dojde k reisntalaci veskereho HW :) a drzej. tuk tuk. rano zapnu, vecer vypnu, co vic chtit
Tak ja mam na prvnim komplu XPcka a na druhym ted nove nainstalovany WME. A na ty si taky nemuzu stezovat, byly tam rok a bez problemu prezily 2 kompletni vymeny vnitrku... az ted pred casem zacaly padat, tak reinstal a je zase klid 8-)
Trosku off topic :
Videli jste uz nekdy BSOD cervenou ? (tedy RSOD) :)
U kamose na WinME :)
Farba BSODu sa da menit tusim v SYSTEM.INI :-)
hehe ja mam widowsacke BSOD ako sporic obrazovky...