http://www.ecs.com.tw/download/k7s5a.htm
Printable View
Dufam ze aj Cheepo vypusti OC verziu :)
Pred chvili vypustena:Citace:
Původně odeslal Quillin
www.ocworkbench.com/bios/ecs/k7s5a/chb1001.zip
www.ocworkbench.com/bios/ecs/k7s5a/chb1001f.zip
Tenhle BIOS by mel obejit udajny problem s oficialnim BIOSem 021001 na deskach bez LAN, LAN je defaultne OFF.
A čo je v tom biose nové?? ???
Je to napisane v readme file ktory je prilozeny k BIOSu. Inak je aj opraveny - viac odpoved SasaCitace:
Původně odeslal djyoyo
Uz jsem ho flashnul, zatim jede bez problemu :wink:
No ja sem musel snizit casovani pameti, predtim jsem mel 7-1-1 5-1-1 2-2-2 s CheepoBIOSem 020908 a ted jsem musel jit na 7-1-1 5-1-1 2-3-2Citace:
Původně odeslal hroch62
V 3dMarku zadna zmena.
Ten BIOS nema cenu flashovat, pokud nemate nejakej problem se svym stavajicim BIOSem. (nespravuj co neni rozbity)
ja to delam spis ze sportu 8)
Ve kterem je "vicemene" uz furt to same ;)Citace:
Původně odeslal Quillin
Nevim proc tam nechava to co uz opravil minule...
To neviem ani ja, ale keby ten BIOS Cheepo neurobil tak sme v prde*i. Takze tuto malu chybicku prehliadam :wink:Citace:
Původně odeslal jedik
Taky nové BIOSy flashuju spíš ze sportu než že by to mělo nějaký efekt, ale teď jsem jel delší dobu na BIOSu od HoneyX tak zase zkouším Cheapo BIOS, ale žádnou změnu jsem nepoznal.... Snad jen v propustnosti pamětí řádově o jednotky :wink:
Chci se zeptat,mam nainstalovat cheepo BIOS s fastwrites když mam GeForce2 Ti 64MB?Nebo normalni,projevi se to ve výkonu?
Dik
Na sis 735 asi nie paradoxne sa ti moze stat ze ti vykon moze klesnut,ja osobne som pouzival 0429f(cheepo 1.01) ale vcera som skusil cheepo 1.07 a zosipal sa mi w2000 server (2000 su asi haklive na zmeny HW) ,inac ako bolo napisane naco menit ked to ide ... ale to je uz o inom... 8)Citace:
Původně odeslal Ryki
Klidne si to flashni, pak jeste v RivaTuneru zapni fastwrites.Citace:
Původně odeslal Ryki
Stabilita je v mym pripade 100%. stejne jako bez fast writes, vysledky v 3dMarku jsou o nekolik malo bodu vetsi (20-50 bodu u Detonatoru rady 40, predtim to bylo o neco vic) v praxi nepoznatelny, pretaktovatelnost uplne stejna....