Ako dam prec heatsing s GF2MX400 64MB Manli
Printable View
Ako dam prec heatsing s GF2MX400 64MB Manli
Poradne ten pasiv zahrej,ale poradne,treba fenem a pak tam jemne strc treba creditku a zacni s ni jemne hejbat.....Citace:
Původně odeslal Tibike Zeman
Aneodpalim tym ten procak???Citace:
Původně odeslal SPYKER
Nebo to místo toho zahřívání fénem nech chvíli běžet, a trochu to zahřej 3dmarkem nebo nějakou 3D gamesou. Pak dej mezi chladič a PCB karty nějakou kreditku. Do mezery mezi touhle kreditkou a chladičem dáš plochej šroubovák a budeš s ním opatrně vyklat. Mělo by to povolit :wink:
Neodpalis :wink: Snad ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Tibike Zeman
NJ,to ju bude zahrivat a az ji zahreje,tak musi vypnout pocitac a este vyndat kartu a to mu to vychladne ;DCitace:
Původně odeslal LM
Musí vyndávat rychle ;D (mě se povedlo sundat chladič i z karty která nebyla nějak extra zahřátá).
Nebo jestli tam máš na tý kartě ventilátor tak ho na chvili vypni, pak by to nemělo tak rychle vychladnout...
Take rychle prsty zase nemam...Citace:
Původně odeslal LM
only JOKE ;D
Jak rikam ja,udelej to fenem nebo ji dej na par miut varit ;D
mo me se osvedcil sroubo vak..strcis ho mezi PCB a pasiv a zapáčíš.. nebo chytnes do ruky a SILNYM! krutem oddelas
ja som dal z presne takej istej grafarny (akurvat to bolo inno) systemom prima kupon (kreditka in fact) a plochy srobovak v menej suciastkovom mieste a pootocenim srobovaku puk a bol prec :) a za studena ;)
na cipe bol iba nejaky biely shit a to nie po celom a normalne v strede pasivu (tej hlinikovej simulacie teda) bolo v strede vypalene miesto jak to nedoliehalo .. teraz tam mam vecsi pasiv ktory na 2d mozem chladit bez aktiv a ked hram tak pre istotu a kvoli mensiemu trapeniu chladim povodnym aktivom (fcelku tichy a pri hrani to je aj tak fuck) :)
MadCap
vypač šruboakem nebo uchop do obou ruk a "krutem sundej " ale chce to silu....