-
mod CD rom + co poradite
Tak uz som sa rozhodol idem do frontiera
FC-PL11A
http://www.frontier.com.tw/case/0402/pl.htm
skusim zohnat tu ciernu (zatial maju len tu modru :-( )
a tu moje otazky:
- chcel by som to urobit tak ze nebude vidno CD a DVD mechaniky, niekde som videl mod tak ze nahradili povodny panel panelom od CASE, ale uz neviem kde - nehodite linky pls.
ak vas nieco inspirujuce napadlo alebo niekde videli dobry mod tejto bedne tak mi pls poslite link
dakujem
-
ten mod som videl na www.bit-tech.net, skus si to najst. Ale mne by asi nevyhovoval, prekryli celu krytku plastovym panelom, cize to vyzera aloleby si CD ani nemal. a nevidno led, ael to sa da vyriesit nejakou dierkou..
-
No, to by neměl bejt problém udělat i bez návodu...
třeba teď mě napadlo jednoduchý řešení. Z toho šuplíku sundáš ten přední panel, vezmeš plexi a uřízneš ho na rozměr 5,25" záslepky, vyřízneš díru na eject, nějaký to tlačítko už někde splašíš aby ti tam pasovalo a nemusels to otvírat softwarem a nebo lovit prstem nějak hluboko...pak bych si udělal z izolačky kruh, který bych nalepil na to plexi v místě ledky, aby se tam nenanesla barva, celý bych to přestříkal barvou(změkčit změkčovadlem na plast a několik slabejch vrstev barvy, byla tu myslim diskuse o barveni plastů) a bylo by, kontrolka by svítila, tlačítko by v poho tlačilo a mechanika by byla ukrytá... :wink: