-
Radeon 8500 Tvout
Zdar.
Potřebuji poradit. Mám GK Hercules Prophet 8500LE a při použití Tvoutu na normální TV mám nahoře i dole černý pruh (jako při širokoúhlým obraze), rád bych se ho zbavil měl obraz přes celou obrazovku,ale absolutně netuším jak a jestli to vůbec jde :o(((. Ovladače jsem zkoušel různý a utilita jako TVtool na Atinu nefunguje.
Ď
-
Ja nevim ...ja myslim ,ze nastaveni velikosti plochy je primo v ovladacich.
A kdyz ne v ovladacich tak v Hydravision.
Tam to normalne nastavim jak chci.
Vertikalni i horizontalni velikost obrazu .
Zizi
-
hm...a jak to vypadá?Máš to osekaný,nebo to máš jako plno hodnotný 16:9??
-
V ovladačích (vlastnosti obrazovky - nastavení - upřesnit - obrazovky - tv) můžeš měnit velikost a pozici obrazu na tv. Mě to ale nefunguje, možná je to starou televizí. Jediný, co mi funguje, je zapnutí plného vykrytí (overscan), to se zapíná na tom samym místě. Funguje mi to ale jen při theatre mode (vlastnosti obrazovky - nastavení - upřesnit - překrývání - upřesnit). Pokud mam tv jako rozšířenou plochu nebo jako klasickej klon, mam tam ty černý pruhy taky.
To Zizi: docela by mě zajímalo, jak se to v Hydravision nastaví.
-
Dík ale to o těch ovladačích vím jenže to zvětšení obrazu je dost pofidérní a ve svý podstatě jakmile na to sahnu obraz se mi posune k hornímu okraji,ale ve spodní části se ta "mrtvá část zvětší", takže je to jako posunutí nahoru.
Jinak nevím jestli je to přesně 16:9 neb to nikde nepíše ale myslím ža ne, neb tam posílám 640x480, ale ten obraz se tam pohybuje.
Hydarvision je dobrá věc,ale s TvOutem jsem ho nerozdejchal.