:eek: Je mozne aby isiel procak xp2100+ kvoli odlomenym rozkom len na 500MHz a viac nic :?: Alebo by ste hladali chybu niekde inde. ???
Ja som bol zvyknuty vzdy ked bolo taketo poskodenie, ze bud ide alebo nejde. :?
Printable View
:eek: Je mozne aby isiel procak xp2100+ kvoli odlomenym rozkom len na 500MHz a viac nic :?: Alebo by ste hladali chybu niekde inde. ???
Ja som bol zvyknuty vzdy ked bolo taketo poskodenie, ze bud ide alebo nejde. :?
S odlomenym rohom jadra je mozne vsetko. skus mu v biose nanutit hodnoty, niekedy je napriklad nasobic nastaveny ako default, tak mu nanut ten default.
Otazka zne ci si nahodou neodomkynal - nespajal L1 mostiky. Moze to byt vsak aj tym odlomenym rohom...
Spajal som mostiky, dokonca som v tom hladal aj problem, skusal som mostiky zotret liehom a urobit nove (uz ani neviem kolko krat), ale nic, aj bez mostikov aj s mostikmi, furt 500MHz. Tak neviem :?:Citace:
Původně odeslal GABO
Bude to v mostících, je to řek bych skoro standardní syndrom, někdes to nedokonale očistil a nabíhá to na 500. Bylo to tady mockrát.
V biose mozem nadstavit co chcem, ci je odomknuty, ci nieje, stale slape na 500MHz. Ja neviem :?: , to je nejaka divocina.Citace:
Původně odeslal Axel
Je tam prostě nastavený násobič napevno, není odemknutý. Myslím.
Zeby? Ja uz mam pocit ze je tam vysuchana diera po tom cisteni. Neviem, ale myslim ze tym to nebude. Ale skusim este raz poriadne vycistit.Citace:
Původně odeslal Millisx
Co by si radil pouzit aky cistic :?:
Takze chyba je ptoom tam - zle si to vycistil po prepajani...a niekde zostal kontakt. No boli tu uz podobne problemy...ako dopadli to presne neviem....takze zostava drzat palce nech sa ti to podari :?
2 KeXo: No keď sa Ti to nezadarí očisiť, aspoň nebudeš mať problémy s chladením... :wink:
To nefunguje ani zmena pomocou FSB? Aby sa násobič zamkol na 5, to by sa mohlo stať, ale s FSB by sa malo dať pohybovať, či ani to nie ? :?:
No FSB by mělo jít, v tom případě kvalitní paměti a s FSB na 200 :D
Co že to máš za desku??
NO ma to v popise !! ma Epox 8RGA+Citace:
Původně odeslal Millisx
Pomocou FSB to vytahnem na 1000MHz (5x200). ;DCitace:
Původně odeslal LtK
Ale ja by som ho chcel jaksi do povodneho stavu...
Keď nepomôže očista mostíkov, tak ostáva už len sa ho zbaviť... :-(Citace:
Původně odeslal KeXo
...alebo ho najskor vycistit lucavkou kralovskou :arrow: keby to na vycistenie nestacilo tak sa ho zaroven zbavis ;D ;DCitace:
Původně odeslal LtK
...jezisi blby ftip :roll: dufam, ze sa ti to podari vycistit a rozchodit tak jak treba :!:
Tak najpravdepodobnejsie bude ten nasobic z toho co som tu cital ked sa da s FSB na viac tak mas nasobic na 5 ako si pisal ale preco to nevycistis benzinom lieh je dost slaby na teke veci tiez som to skusal a bolo to v tom ze mi to lieh celkom nevycistil.
Nic ine ti nezostava...lebn poriadne vycistit..potom napis ako si dopadol.
neviem ci sa tu hovori o palomine alebo tb ale ak mu to pri palomine zatieklo do tych dier tak potom je na tom dost biedne
Je to palomino :wink:Citace:
Původně odeslal gremlin
ALL : To CPU nefunguje :evil: :evil: :evil: Ale nevadi kupi sa nove :D A bude to DLT3C 8-)