Poradte dosku na ktorej sa dobre taktit a ma aj serial ATA.... resp. ci take nieco vobec existuje :-)
Dik
Printable View
Poradte dosku na ktorej sa dobre taktit a ma aj serial ATA.... resp. ci take nieco vobec existuje :-)
Dik
Třeba Abit NF 7S,Asus A7N8x,Epox.
No nevim jestli zrovna asus, ale taky soltek neni spatnej, hlavne ten posledni s crush18d, jinak u me zatim vitezi abit nf7-s rev. 2.0 ;D
EPOX 8RDA3+ ,má serial a všetko čo potrebuješ. Keby som teraz kupoval učite ju berem.
pri popise toho Epoxu je toto...
ATX, CPU AMD Athlon XP/Duron, Chipset northbridge NVIDIA nForce2 SPP, southbridge MCP-T, FSB 200/266/333MHz, 3 x DDR SDRAM PC3200, 3GB max., 1xAGP8X, 6xPCI, PS/2, 1x myš, 1x klávesnica, 2xseriové porty, 1xparalerné porty, USB porty 4 na doske a 2x cez USB bracket, LAN Realtek RTL8201, IDE Ultra DMA/133, sound 6-kanálová C650E, FirewireIEEE1394 Firewire rozhranie
nikde tam nieje pisane ze na serial ATA.... a tiez som zabudol ze busi ma raid alebo musi sa na nu dat pripojit aspon 6 zariadni...
Ber toho Abita NF7-S 2.0,budeš spokojen :)Citace:
Původně odeslal ARiES
Ok dik to som xcel pocut ;D
hmm teraz som zistil ze som pozel EP-8RDA+ a nie EP-8RDA3+ :)... takze ten EP-8RDA3+ma aj serial ATA
Kua etraz som poprexadzal ostatne fora tykajuce sa tej Abit-ky a pozeram ze dost ludi ma snou znacne problemy...
ted jsem docetl recenzi na Epox 8RDA3+ a vypada fakt dobre, VDD az 2V a v ty recenzi se dostali s fsb pres 230 , uvidime kolik bude stati u nas
To je zaujmavé, lebo v popise SOFOSu je nasl.:Citace:
Původně odeslal ARiES
EP-8RDA3+, Nforce 2, ATX, FBS333 - novinka 29.4. 24 5 330 4 264 4 158
3xDDR PC400, 6PCI, AGP8x, I/O, 6xUSB2.0, AC97-6, 2xUDMA133, Eth 10/100Mb, IEEE1394, S-ATA
Trochu sa to pokrútilo ale na konci je......šak vidíš.
Okrem tohoto zdroja to mám aj odniekaľ z netu, takže fakt nechápem prečo u Epoxu nie je uvedený SATA. :? :-o
dod: už chápem :mweheh: som slepý