Plz help me somebody s dosovskou kontrolou povrchu disku( nie scandisk ). Ide o to ze sa mi spusta pred startom win98 a na 20GB partici to bude robit cely den. Neviete niekto ako sa to da odstavit bez toho aby musela prebehnut???
Printable View
Plz help me somebody s dosovskou kontrolou povrchu disku( nie scandisk ). Ide o to ze sa mi spusta pred startom win98 a na 20GB partici to bude robit cely den. Neviete niekto ako sa to da odstavit bez toho aby musela prebehnut???
mozno je to zapisane v autoexec.bat
vlez do dosu (stlacaj F8 pred zavedenim Win) a zedituj ho.
alebo to nechaj spustit a ukonci ho.
co vlastne sa ti spusta???
Do autoexec.bat se to urcite nepise.
Uplne zabranit spousteni scandisku muzes v MSDOS.SYS
AutoScan=0
Jak se toho zbavit jen pro jednou ale nevim
ale pise ze scandisk to nie je.Citace:
Původně odeslal Hasich
nieje to scandisk ale je to test povrchu disku. Testuje to ci nema disk bad sectory. Nabehne to az po scandisku.Az sa bude dat pripojit obrazok tak urobim
Ok upresnujem svoju otazku. Je to program scandisk a prave mi vykonava kontrolu povrchu disku. Ja ju chcem preskocit lebo by trvala najmene pol dna. Uz som to docasne poriesil tak ze som jednoducho vymazal program scandisk. Ak mozte plz poslite mi niekto mailom subory scandisk.ini a scandisk.exe samozrejme WIN98
Problem je uz vyrieseny. Vymazal som scandisk.exe a scandisk.ini potom som tam nakopiroval tie iste subory z instalacneho CD WIN98 a fsetko fungovalo tak ako som si to predstavoval
Stacilo to prepisat v scandisk.ini :-)
alebo spustit--> msconfig, a zakazat spustanie scandisku...
jj, už vim, proč existuje přísloví "Po bitvě je každý generálem !!!" :wink: ;D :smoke:
Sorry, ale skor som si ten thread nevsimol... Nepreliezam vzdy vsetky sekcie... :|Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič