Takze ide to!
Skusal som to demo z E3.Seka jak svina ale ide ;D ;)
Printable View
Takze ide to!
Skusal som to demo z E3.Seka jak svina ale ide ;D ;)
TAk to je fajn.Jenže pokud pánové z 3Dfx-U neudělají něco s Vertex shader,tak si to asi moc nezahrajeme :(
No uvidíme :? :wink: :) :D ;D ;D
Taky jsem to testnul.A moje fps se pohybovalo kolem 10.
A strašně to hrabalo po disku,takže to bude i velice náročné na paměť.
Ale ono to je zatím jen alpha verze ;)
Poslite mi to niekto tu na Slovensko,, nech to testnem na tomto Nvidia zeleze,,,, ako som cital tak 3dfx&Nvidia prva karta NV30 bude v DOOM3 podla testov teraz vykonavanych 3,5 nasobne rychlejsia ako GF4 ti4600, ani sa necudujem. GF4ti nejako ma vykonovo neomracil ;D
Ak to poslete, tak to mate u mna samozrejme ak to je na CD tak asi za 100sk by som to vzal, teda neviem kolko to je Kc, tak skuste poslat postovne zaplatim jasne,
Milan Klčo , MDŽ 22 ,942 01 Šurany
Inak Voodoo3 3000 som pouzival 3 roky a predtym som mal Voodoo Rush a Voodoo Banshee. Takze dokopy 3dfx produkty som pouzival asi 5 rokov :wink:
No ja to nemam, takze ti to neposlu, ale za GeForceFX (NV30) ti to sezenu a dokonce i privezu az domu :-) Pripadne ti to i muzu naistalovat :-) Myslis ze se dohodnem? :-)
Jasne keby mam tolko penazi v pohode, proste NV30 bude o inom bude tam citit prichut 3dfx a to je uplne super :)
Myslím,že Geforce FX je jen reklamní tah,který má nalákat i odpůrce nVidia.
Hlavně bývalé 3Dfx-káře
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja si nemyslim ze je to tah ,, ale je to len krok dopredu k normalnejsim technologiam,, a citit aj na vykone grafky ze sa s tym pohrali,, vyzera to ze tato grafka Fxko bude stacit aj na 3roky s dobrou hardwarovou podporou na najnovsie hry stale, a na plne detaily, a potom na hry bude dobra aj na 6 rokov, tak to vyzera 8)
Skratka konecne daka revolucia v grafike a rychlosti,aj to 2d aj kvalitu poriesia s 3dfx , takze sa tesme a hovorme o tej grafke az ked ju budeme mat v pazuroch :wink:
To bych nerekl, ze bude stacit na 3 roky na plny detaily :| de to vsechno rychle dopredu a stale se to zrychluje, tak bych tomu neveril
Zkoušel to někdo přes MESUfx??
Nemám to doma,ale někde na netu jsem viděl už loni nějaké obrázky z Dooma3 přes glide3xCitace:
Původně odeslal LISP
Tymto by som si nebol taky isty , v minulosti Id soft engines chodili rychlejsie na Nvidii.Citace:
Původně odeslal Katoo
A nebude to tim,ze nV ma lepe zvladnute OpenGL ve kterem ty ID enginy behaji?
jo,nejakej chlapek na 3dfxzone.it to skusil s voodoo5 6000,FPS islo z 12 na 17 ;DCitace:
Původně odeslal LISP
mrkni sem: http://www.3dfxzone.it/enboard/topic...=omega_supreme
no teda nevim
ja to testnul a jede mi to slusne
a to mam Voodoo 5 5500 AGP jenom v single chipu !!!!
naky screeny z mojeho testu tady www.doom3.zarovka.com
se zdravou V5 to musi frcet supr
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Doom
Videl si nekdy Doom 3 Alpha na nejaky jiny karte nez Voodoo 5?
Uz dlouho me nikdo takhle nerozesmal
cheat ???Citace:
Původně odeslal Doom
jasny no grafika je haluz
ale jede to
Výhoda ale je,že glide3x,se dá upravovat,takže si můžeme naservírovat Doom3 v růžovém kabátě :roll: :D :wink: ... no uvidíme,co vymyslí Daniel :!:
Teda vypadá to pěkně hnusně, asi jak quake 1 na low detaily přes igelitovej pytlík, ale úspěch je, že to aspoň jede
no zas tak strasny to neni :wink:Citace:
Původně odeslal Tempest
Asi to bude stínama. Ty postavičky jsou totiž světlý ze všech stran (když pominu kvalitu textur).
jj. Není to vystínovaný, ale to je fuk. Hlavně, že to funguje ;D
V5 je čtyři roky stará karta, takže i tak to není špatný (chtěl bych vidět kvalitu zobrazení TNT2 nebo Rage128) ... Pokud do mesy zakomponují i low-k stínování, mohlo by to bejt good ;D :drool:
Vystinovany, nevystinovany :roll:
To je jedno - Voodoo 3 (nevim jak 5, ale velkej rozdil to nebude) umi sotva DirectX7 - zadny T&L, Vertex ani Pixel shadery.
V Doomu III (a ve spouste novejch her), se pouzivaji modely o nizkem poctu polygonu a normalove mapy. Ve spojeni s pixel shaderama vypada a model s malym poctem polygonu velice dobre - to ze na Voodoo5 bezi hratelne Doom III ale vynechava u tehoto enginu tu nejdulezitjsi cast renderingu mi nepripada jako prilisnej duvod k radosti.
BTW: Voodoo 5 vysla v dobe vlady Geforce2, tak nevim proc ji srovnavas s TNT2 (i kdyz technologicky by tyto karty urcite srovnatelne byly :lol: )Citace:
Původně odeslal LISP