Mě topí (1,4ka) na default s pasivevem z D5TB, stříbrnou pastou TITAN a větrákem s 5ti lopatkama nějakym noname staženym na minimum... a s dalšíma 2ma 92mm staženýma taky na minimum IDLE 49°C, zdá se mi to docela hodně :(((
Printable View
Mě topí (1,4ka) na default s pasivevem z D5TB, stříbrnou pastou TITAN a větrákem s 5ti lopatkama nějakym noname staženym na minimum... a s dalšíma 2ma 92mm staženýma taky na minimum IDLE 49°C, zdá se mi to docela hodně :(((
MAX 45 z BOX chladicem, otevrena bedna, teplovodivou pastu sem tam nedaval - nechal sem ten maras co byl puvodne na chladici
tetka zrovna jedu na 1.35 a mam MAX 42
mereno cidlem pod CPU
EDIT: jeste sem mel dodat ze je to pri default Vcc :-)
Volcano 7+(low) + 5x 92 + 1x 120 sunnon(7V)
IDLE 30-31
BURN 36-40
viz podpis ... ted momentalne 41 s UD a peknym parakem v pokoji :?
Mě topila 1.2@1.5GHz s BOX chladičem max 50stupňů a na 1.6GHz při 1.6V a s pasivem z Volcana7 a nějakým ventilator na 2500rpm max 45
Mno tak to bych měl vošéfovat nějakou lepší sponu
taky se přidám, takže 1G@1.4 bez zátěže 38 po testech a 2h paření 42 stupinku. Chlazení nic moc jeno BOX + 80mm větrák vzadu v bedně.
Tak co je špatně??? :((((
1.1@1.6 def. vcore s D5TB a zpomalenym vetrakem (neni slyset) idle 49-50 burn 55-56
jeste zkusim nejakej windtunel jako ma warlord
Třeba ti to špatně měří deska....Nebo zkus pořádně přitáhnout tu sponu :wink: Uvidíš sám :idea:Citace:
Původně odeslal Oranger
1.1 at 1.47.
1.7V
IDLE 40
LOAD 48
BURN 52
AC SS 2000
+ 2x 8x8cm SUNON at 5V (CASE + zdroj)
max 42c pri Prime
me 1 @ 1.57GHz 1.65V vodnik od aquacoolu 41 fulload 24/7
tual. 1.1->1.54 1.6V idle 40 full load (taky 24/7 ;D ) 51
nechápu... přines sem novej chladič... Coolermaster CP5-7JDIB... a stejně má na default idle 48 a na 1666 idle 49-50
tual. 1.1->1.58 1.65V idle 48 full load 52
Možná už nestíhá odvádět teplo z jádra. Má celkem malou plochu. Chtělo by to zkusit jaký teploty by tam byly bez IHS.Citace:
Původně odeslal Oranger
No jo, ale to je risk, nerad bych ho rozsekal... :(Citace:
Původně odeslal LM
Taky jsem o tom sundání IHS chvíli uvažoval, ale to riziko mi za těch pár stupňů nestojí (možná časem :wink:)
Jestli to máš při těhle teplotách stabilní tak bych to neřešil 8-)
:!: o sundavani IHS se tu psalo nekolikrat a vzdy se stejnym zaverem - je to PTAKOVINA -> nepomuze to (+-1°C) a riskujes poskozeni procaku ...
jinak je opravdu mozny, ze ti deska ukazuje blbou hodnotu. podobne napr. tusl od asusu s i815 ukazuce cca o 10 stupnu vic, coz by odpovidalo i tvemu rozdilu :idea:
Tak už sem to vyřešil má to 24°C nebo i míň podle toho jaká je teplota okolí... akorát to nefunguje...
takze ti to vyslo docela pekne...Citace:
Původně odeslal Oranger
Tak si se přidal do klubu....Já takhle odmrvil 1.2G :evil:Citace:
Původně odeslal Oranger
Nechápu, proč používáš ten tepelný izolant mezi procesorem a chladičem. Co takhle tam zkusit dát nějakou pastu?Citace:
Původně odeslal Oranger
uz ju nema kam dat iba ak pod rit aby sa mu lepsie sedelo pri TV.Citace:
Původně odeslal Eagle
odpocivaj v pokoji. skoda ho