Ahojky
Zná někdo schopný software který by zvládal převod MP3 do MIDI file ??? S nějakým rozumným nastavením pro kvalitu převodu :?:
Printable View
Ahojky
Zná někdo schopný software který by zvládal převod MP3 do MIDI file ??? S nějakým rozumným nastavením pro kvalitu převodu :?:
Někde existuje nějakej program (tušim, že se jmenuje Audio2midi, nebo Audio To Midi),kterej to tošku umí, samozřejmě že převede jenom nástroje. Asi před rokem jsem zkoušel beta verzi, která ještě numěla polyfonii, ale jestli je nová verze tak to snad už umí.
Je to cool stránkaCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
jo to je právě ten typ utilitek která jsou k h.o.v.n.u jelikož jen převedou a člověk si nic nezmění a vůbec vetšina jejich do DOSu :|
Jednou sem narazil na program AkOff Music Composer - snaží se získat noty z wave souboru - www.akoff.com, momentální verze je 2.0
A je tu nekdo, kdo uz neco konkretniho VYZKOUSEL a FUNGUJE mu to? Nehlede na to, ze AkOff je trosku komercni...
no něco málo už jsem zkoušel ale nikdy nic moc :? jsem myslel že vyrobit si melodii do mé 7250 z WAVu bude jednodužší ale vydím že to není nic moc extra :evil:
no, pokud máš doma klávesy, tak neni problém si to tam nabrnkat sám,ne? uložit to do midka a pak to nečim převíst na nokiácký fily.
)Citace:
Původně odeslal Gappa
jo kéž by to bylo tak jak se ti to mluví :wink:
nebo když už to tak moc chceš (MELODII), tak zkus ten song najít na netu jako midko - většinou se už někdo našel, kdo to zpráskal, nasekat to v sequenceru a zase převíst, natáhnout po káblu (nebo počemkoliv) a je to zase hotový ;D ;D :-)
Jaky software umi z WAVu vysekat jednotlive nastroje, aby sly narvat do MIDI? ???
jo jenže tady jsi nepochopil podstatu já prostě potřebuji tne nástroj ty melodie jsem uvedl jako příklad :roll:Citace:
Původně odeslal Gappa