Firefox vo Win7 spôsobuje BSOD
Stretol som sa nedávno s takýmto problémom. Známa má starší PC s dvojjadrovým procesorom Pentium D, 4 GB RAM a Win7. Pred takým mesiacom jej vraj začal padať do BSOD (výpis pamäte a pod.). Najprv som si myslel, že je to teplotou CPU, lebo cez TeamViewer som si pozrel, že to bolo okolo 96 stupňov. Tak som vymenil pôvodný chladič za AC Freezer, teplota je v pohode, ale comp stále padal, hlavne pri otvorenom Firefoxe a spustenom Facebooku. Nakoniec som skúsil nainštalovať tam Chrome a pri používaní Chrome nie je žiadny problém :) Čo je to za blbosť? Dal som tam antivirák MSSE, žiadny vírus sa nenašiel, stiahol som aktualizácie. Môže to byť nejaká chyba v profile Firefoxu?
Re: Firefox vo Win7 spôsobuje BSOD
Nemuze to zpusobovat nejakej plugin, treba flashplayer? Ja bych zkusil zazalohovat starej profil a vytvorit novej, jestli to pomuze.
Asi to bude ako vravíš, nejaký problém s profilom. Odinštaloval som zatiaľ Firefox úplne, ak ho bude chcieť používať, tak úplne zruším ten starý profil a nainštalujem ho nanovo.
Pripadne zkus FF pustit v safe modu (pri spusteni drzet shift), kdy se pusti bez pluginu a v defaultnim nastaveni.