http://www.alzasoft.cz/Foto/f3/foto_cpu01.jpg
Muhehehehe :idea: ;D
Printable View
http://www.alzasoft.cz/Foto/f3/foto_cpu01.jpg
Muhehehehe :idea: ;D
To je jeste OK, videl sem lepsi, akorat nebyl po ruce fotak ;D .
ty voe!!
nejni to stribro nahodou vodive? ;D
ROFL!
Nemělo by být :?
Dobra haluuuuzzzzz!!! ;D ;D ;D
:D :D :D
Tomu se říká množství víc než přiměřené.
:D :D :D
Ani bych se nedivil, kdyby to spáchali někde ve "značkové" prodejně.
to vis alzasoft a jejich technici ;D
podobne to nacapali priatelke na novy komp technici vo firme, no zababrana je aj doska
A pozerali na mna,ze im hovorim, ze je tam toho vela...
Citace:
Původně odeslal scurab
Nieco poobne sa mi podarilo :oops: Da sa to nejako rozumne vycistit??? a cim :?: :idea:
Citace:
Původně odeslal scurab
Nieco podobne sa mi podarilo :oops: Da sa to nejako rozumne vycistit?? a cim :?: :idea:
Tak ta teplovodiva pasta(stribrna) je za urcitych okolnosti i elektrovodiva. viz. clanek v ARadiu. Taky proto asi AMD hrozi zrusenim zaruky pri pouziti.
Ta pasta samo vodiva je, jako ostatne vsechny materialy :wink: . Ale je vodiva tak malo, ze to tomu vubec nevadi.
Odstraneni: Zhruba nejlip necim plastovym seskrabat, pak papirovym kapesnikem/ubrouskem/wc papirem (asi nejlepsi, dobre se muchla :wink: ) + technickej benzin a CPU je jak novej.
Citace:
Původně odeslal Jezevec
Zas tak brutalne to nie je, aby som to musel skrabat len je to zafarbene a nevyzera to dobre.(inac idem na tom asi tak mesiac a nezbadal som ziadne problemy) ,,,Ten tech. benzin neposkodi mikro suciastky na procaku??? :-o Mozem ich kludne poutierat???
jj technicak je fpohode. Nevim co by to udelalo pri nakym dlouhodobejsim louhovani, ale kdyz to jen utres necim namocenym mirne v tom benzinu, tak je to pohoda.
talent sa v tomto pripade nezapre :mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal scurab
takhle se to teda nema delat? ??? Ja takhle fsechny procaky mazu :| :?:Citace:
Původně odeslal scurab
;D
Moze byt. Ja som asi nesikovny, ale mne sa to takto nikdy nepodarilo. :mweheh:
jasne, ze je ta pasta vodiva hrozne malo (kolem 100kOhm), ale (ted nevim presne) za vetsiho tlaku to tusim bylo se jeji vodivost razante zvysila. Tak moc, ze uz onomu jedinci z ARadia, ktery to meril, odpalila nekolik vykonovych tranzistoru ...
To se maze na procak kamo a ty jsis to do dneska mazal na chleba ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal LookAS