Jaký program používáte na udělání obalu na cd.
Printable View
Jaký program používáte na udělání obalu na cd.
Je jich spousta.Třeba hned ve vypalovacím softu je.Mám na mysli neo,ale je i v jiných.Pokud by jsi chtěl freeware,pak CDRLabelCitace:
Původně odeslal Dumy
Aj ja používam cdr Label. Je to dobrý program.
cdr label není špatný. Ale já myslel něco jako popisovač cd. To je fakt dobrý program. Přesně to co bych potřeboval, ale nechce se mi dávat 200 za plnou verzi kvůli jednomu obalu. :-o
NERO má v sobě takovou zajímavou utilitu, která ti to umožňuje.
Starší verze Popisovače nebyla skoro omezena a tak ji používám a spokojenost...Citace:
Dumy: cdr label není špatný. Ale já myslel něco jako popisovač cd. To je fakt dobrý program. Přesně to co bych potřeboval, ale nechce se mi dávat 200 za plnou verzi kvůli jednomu obalu.
Zkus se podívat po cracku.Citace:
Původně odeslal Dumy
SureThing CDlabeler deluxe je dost gut...
Ak chces mat prehladnu adresarovu strukturu, tak CDR label. Neregistrovana verzia ma nepodstatne obmedzenia.
Ak chces grafiku, textove polia, efekty a podobne srandicky, Nero je dobry, no treba registraciu...
Právě, že moc adresářovou strukturu nepotřebuju.
Zkusím ten nero, nemám vypalovačku, tak mě to ani nenapadlo to v tomto programu hledat.
Nepoužívá tady někdo CD Box Labeler Pro 1.9.8 ???
já používám Rayfilm a je dost dobrej a v češtině a taky dost jednoduchej
Suhlas.Citace:
Původně odeslal thomasek
Ja na to používam vo worku Word... :wink:
Dve preddefinoavné tabuľky a ide sa...
Ja Corel. Sablonu uz mam . Jak na obal tak na cd.
Tak jsem jich prošel hodně. Ten implantovaný v Neru není nic moc.
Tak pokud chci jen vytisknout obal podle obrázku, tak používám cd box labeler pro. A pokud si s tím chci pohrát, tak si obrázek nakreslím ve photoshopu a upravím ho zase v cd box lebeleru nebo v popisovači cd. Oba dva programy u mně dostávají 9 z 10 :-) :-) :-)