Tak jsem si koupil radka od Club 3D a konecne muzu prihodit svoji trosku do taktovaciho mlynku:317,25 MHz Jadro (asi dobrej kousek ;D ) a pameti 265,5 (4ns hynix) z 250 defaultu
Printable View
Tak jsem si koupil radka od Club 3D a konecne muzu prihodit svoji trosku do taktovaciho mlynku:317,25 MHz Jadro (asi dobrej kousek ;D ) a pameti 265,5 (4ns hynix) z 250 defaultu
Tak to asi máš dobrý kúsok. ;D Aký bol default jadra?
hmm taky pekne,ja mam max 310,no s voltage modem bych dal este vic mozna...default je 250
Jo jo, pekný vísledok, si fakt štastlivec. Ktovie kolko by to išlo s voltage módom :-)Citace:
Původně odeslal Slimdzin
NO tak to je velmi pekny vysledok no takt jadra nieje az taky podstatby pri zdvyhmuti vykonu !! Podstatny je takt pameti ktore s kazdym MHz-om navise maju vyssiu priepustnost a tym aj vstupa vykon !! NO ale kazdy megaherc je pekny ! CONGRATULATION !
a jak moc je to stabilní ?? vydrží to 3D Mark 10x za sebou ?? (looping)
Podla mna je jedno, ci mas jadro na 300, alebo na 312, vykonovy narast je onicom. Nehovoriac o tom, ze pri dlhsom zatazeni to nemusi byt stabilne.
JÁ JSEM SE TAKY PŘE 300 V POHODĚ DOSTAL, ALE DLOUHODOBĚ STABILNÍ JE U MNE 290 - TO VYDRŽÍ VŠECHNO - TEĎ JSEM HRÁL 2 HOĎKY VIETCONG A POHODA....
looping mi to udelalo asi 15X pak uz jsem na to nemel nervy,jinak jsem paril asi 2 hodky NHL2002 :-)
takt jadra ma takmer minimalnz vzynam... pamet to chce a na tu mas smolu.. 15MHz...
Všichni tu mluvíte o voltage modu,ale nikdo ho nemáte.Nevíte alespoň a nějaký stránce,kde je voltáž jak mem tak GPU ???
Díky
P.S.:Ve 4u jsem hleda,ale kromě lidí ,co to taky sháněli jsm nic nenašel :cry:
No to asi nieje take jednoduche vies !! Lebo skoro na kazdej karte (vyrobca) su ine cipi a tie maju ine parametre a tym musis menit zapojenie modu takze je to naprd ..Citace:
Původně odeslal SOAD
Ale já tu nenašel mod pro žádnou značku!!! :|Citace:
Původně odeslal cox
nekde tu mam thread a tam mi kdosi hodil adresu na vmod
A ja som tam ten odkaz nahodil. :DCitace:
Původně odeslal joXerus
jj to jsi ty :lol:
Tak to sem nahoď ještě jednou :wink:Citace:
Původně odeslal Toxic
no , chtělo by...nahoď :wink:
Neviem, kde je problem. Viem to najst ja, najdete to aj vy. Alebo ste nejaky iny??? :lol: .
Tak alespoň řekni jaký slovo jsi zadal do vyhledávání.Citace:
Původně odeslal Toxic
Já to fakt poctivě hledal a nenašel!Buď jsem fakt neschopnej a nebo takovej thread neexistuje ???
A nebo sem rovnou hoď link
Dík :D
jsme jiní - línější ;DCitace:
Původně odeslal Toxic
Tak to je teda problem. Lenivost je velka svina. :wink:
hele víš co bude jednoduchy?? divat se na thready kterej zaožil joXerus - je tady jeden a určite ho najdeš :wink:
Otazka > Aky je rozdiel medzi R9000PRO a R9100 ???
R9000Pro ma vylepseny vertex a pixel shadery oproti R9100 ktera ma zase vic TMU na pipelineCitace:
Původně odeslal b3nco