-
web kamera
Ahoj, poprosil bych o tipy na webkameru. Do teď jsem používal Genius EYE312, je to kamerka cca za 200kč. Ale v místnosti je i přes den trochu šero a tak obraz není nic moc (zrnění) po poštelování jasu kontrastu je sice na kameře víc vidět, ale zrnění je stále vysoké. Doporučili by jste mi nějakou lepší? Abych nekoupil to samé jenom za víc peněz :D Ideálně, když by uměla detekci pohybu v době mé nepřítomnosti u kompu a nahrání co se dělo :) Díky za tipy ;) Cena by měla být cca 500kč max.
-
Re: web kamera
Z toho, co mi prošlo rukama, se vždycky nejlíp chovaly Logitechy, ale nechaj si to zaplatit. Zkus najít nějaký recenze na A4Tech, webku jsem od nich sice ještě nepotkal, ale klávesnice a myši dělaj slušný a není to drahý.
-
Já osobně jsem poměrně spokojený s timhle drobkem, kdysi tušim za 300 nebo tak nějak. Ale citlivost na pohyb, to jsou dražší srandy.
http://webkamery.heureka.cz/canyon-cnr-wcam413/
Ještě na to koukam ji pišou bez mikrofonu, já hlavně to kupoval kvuli mikrofonu v kameře.
-
Citlivost na pohyb je otazka softwaru.
Idealne resit oddelene od kamery. V linuxu pouzivam motion -- a zadarmo a nepotrebuje ani Xka.
-
linux je bohužel mimo, musí to jet na WIN7 ;)